Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.636
- 30.586
- 1.988
Siuuuuuuuuuuuuu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
H ve y küçük haluğun gerçek hesabında ise büyük yani fake.Öyleymiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Noldu beyler ya Grillitsch denilen hiç izlemediğiniz herif alınmadı diye sövüyordunuz
yetenekli bi genç forvetBu kim
bende begendim valla şimdiiNice’de oynarken bir macini izlemistim. Sol kanatta oynuyordu. O macta baya iyiydi.
böyle avutuyorlar kendileriniAntu’dakiler Grillitsch’i almadığımız için baya sevinmişler. Torreira çöpmüş, bizim lige uymazmış. O boyla kimseye üstünlük sağlayamazmış.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Onu alsaydık torreira alamasaydik bu seferde Kante gibi adamdı iyiki almadi derlerdi. Bunlarin alayı bukalemunAntu’dakiler Grillitsch’i almadığımız için baya sevinmişler. Torreira çöpmüş, bizim lige uymazmış. O boyla kimseye üstünlük sağlayamazmış.
antalya ve trabzon deplasmanlarını ilk haftalarda atlatmamız iyi
Fenerli gibi düşününce mantıklıAntu’dakiler Grillitsch’i almadığımız için baya sevinmişler. Torreira çöpmüş, bizim lige uymazmış. O boyla kimseye üstünlük sağlayamazmış.
oha Erdem Timur dolandırmış hepsini
kaliteli topçu hiç bişe yapamazsa kilit açar değişik çalımlar atar farklı şey yapar. Senelerdir üst düzet oynuyor.Mertens yanlış transfer olacak gibi geliyor bana. Ama hayırlısı...
İyi giydirmekte dünden beri millete.
Dede bir şey biliyorsan söyle

Weghorts baba forvet miymiş bu forvet görmemişbu cocuk tinecilerin tam ozeti