Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan bir Come To Galatasaray beğenisi için ne goygoy döndü. Kazara transfer olsa Ronaldo neler yaşanır tahmin edemiyorum 🤣

CEZA AÇIKLANDI
❌
UEFA, Fenerbahçe x Dynamo Kiev maçı ile ilgili cezayı açıkladı.
▪️
Fenerbahçe'ye uyarı verildi.
▪️
Ev sahibi olacağı ilk UEFA maçında en az 5.000 koltukluk kısmi kapama ve €50.000 para cezası açıklandı.

Ganago'ya aşırı kanım ısındı ama bize onun aynısının 10 cm uzunu lazım ki pivot santraforu da yedeklesin, ayrıca kanatta bi fizikli hava topu indirebilen topçu gerekli.

Muslera
Dubois
Nelsson
Çağlar
Aanholt
Torreira
Oliveira
Kerem
Ronaldo
Mertens
Seferovic

🤓🤓 CL Cup’o getirin 😂😂

Fiorentina Torreira surecini anlatalim.

Adam cok cok iyi oynamis hatta en iyi oyunculariymis Vlahovic'ten sonra. Herkes de alinacagina kesin gozuyle bakiyomus. 15m opsiyon biraz pahali gelmis bahar aylarinda Arsenal'le pazarlik yapip 11m'ye dusurmusler. Sonra opsiyonun aktive edilme tarihi dolmasina yakin tekrar pazarlik yapip 11m de cok biz size 8m verelim demisler Arsenal de sinirlenmis. Oyuncu uzerinden baski kurariz diye dusunuyolarmis ama Torreira'nin menajeri tekrar masaya oturacaksak zam isteriz falan demis ipler kopmus. Fiorentina baskani onun gibi bir suru oyuncu var daha ucuza falan demis. Torreira ve menajeri story falan atmis Fiorentina baskanina laf eden. Fiorentina da Grillitsch ile soz kesince bu defteri kapatmis.

Torreira Haziran'dan beri Italya ve Ispanya'da kulup bakiyomus. Yalniz bu ulkelerin herhangi bir takimi degil de buyuk bir takimina gitmeyi hak edecek performans gosterdim diye dusunuyomus ki yanlis degil. Italya'da once Lazio'yla anlasir gibi olmuslar ama Sarri tam ikna olmamis. Sonra Roma ile flort edilmis ama Roma tercihini Matic ve Wijnaldum'dan yana kullanmis. Ispanya'da herkesin DOS bolgesi dolu oldugu icin bir de Sampdoria'dan beri bu adam pas oyunu oynamadigi icin Valencia disinda ilgilenen olmamis. O da Valencia'yi cok istemis ama Valencia bitik vaziyette.

Boyle bir surecin sonunda muthis bir firsat transferi yaptik. Bu adama burayi cok sevdirir evinde hissettirirsek 10 sene bile faydalaniriz efsanemiz olur. Yalniz bence cok cok iyi oynayacak ve DK sonrasi gidis hikayesi baslayacak. Iki sezondan fazla tutabilecegimizi sanmiyorum cunku gitmek istiyorum diye kafasina koyunca cekilmez bir adam oluyor anladigim kadariyla. Malesef Istanbul'da oyle bir hispanik populasyon olmadigi icin ne yapsak nafile bu adamin tadi damagimizda kalacak.

🤣🤣🤣🤣

Lucas Torreira, Instagram hesabından Maçkolik hesabını takibe aldı.

Grillitsch iyi cikarsa uzulurum. TS'nin o bolgesi aslinda baya zayif bence toparlayabilir

böyle avutuyorlar kendilerini :asd::asd::asd:

Aynen, acınası bir kitle. Kendileri topladılar tüm Portekizli ve Brezilyalı vasatları, çatacak yer arıyorlar. Bir de dünkü maçta çöp bir takımı hem de 10 kişi kalmışken yendikleri için gene havaya girmişler.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

CEZA AÇIKLANDI
❌
UEFA, Fenerbahçe x Dynamo Kiev maçı ile ilgili cezayı açıkladı.
▪️
Fenerbahçe'ye uyarı verildi.
▪️
Ev sahibi olacağı ilk UEFA maçında en az 5.000 koltukluk kısmi kapama ve €50.000 para cezası açıklandı.
Her ne kadar basit bir ceza gibi görünse de Fenerin kirli tarihine eklenecek ve tarihte yerini alacak kara bir leke özelliği taşımaktadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt