Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun Torreira KAP'i en gec Pazar da Mertens KAP'i gelmeli

Sonra 10 numara, kanat ve stoper transferlerine odaklanabiliriz ha bir de gideceklere

@Emrah Kaya Torreira ya ne diyorsun
Mumkun degil ya neden bosta kalsin o kadar kotu biri degil asla.

Bi kaynaga bakarak soylemedim ya bence gidecegi daha iyi bir destinasyon kalmadi. Ya da daha dusuk maasa razi olacak iste kendi secimi.
Babasının istekleri sonucu bir yere gidemedi şimdide son 1 ay hazırda değil o yüzden öyle dedim.

Neyse her sey sonuna varinca anlayacagiz ama bence de planli ya da en azindan yari planli hareket ediliyordu. Bosa cikan en iyi oyuncuyu alip cevresini ona gore tamamlama uzerinden gidiliyor gibiydi. Gueye olmayinca Torreira, Pedro olmayinca Mertens isine katiliyorum ama iste bence Grillitsch olmayinca Midtsjø oldu. Satilik listesine konan veya bostaki isimler uzerinden hareket ediyorlar (Evander haric hepsi icin gecerli zaten bu durum), satilik listesine konan 8 numaralardan Oliveira'dan iyisi bize dusmezdi bence orada oyle bir firsat cikinca hic beklemeden aldilar. 10 numara piyasasi da oldukca dar o yuzden Evander tarzi takimina buyuk gelmeye baslamis adamlari listeye eklemeleri dogal.

Sen bastan beri guvenin sakin olun vs. diyosun hakli ciktin ben acikcasi Gueye ve Grillitsch olmadiktan sonra cok iyi bir DM alamayiz diye dusunuyodum.
Özbek, Erden'i bilerek işin başına getirdi. Cenk olsa yüksek bedelleri önerip iş Dursun'a kalacaktı. Erden'e bütçe söyleniyor adam bakıyor yetmeyecek şu kadarı ben veririm diyor. Temel sebep buydu işin ona bırakılmasının.

O da belirli sınırları aşmadan hareket etse de kendilerine güveniyorlar, yatırımlar karşılığını alır bankalar birliğinden çıkarız koyduğumuzu alırız kafasındalar. Tabii belli oranda parayı unutacaklar.

Son noktada da iş, bu kadarını aldık bari iyi kapatalıma döndü, maaşlar yüksek olsa da oyuncularn önceki takımlarında aldıklarına paralel maaşlar ödeniyor, hedef bariz şampiyonluk aksi durumda hır çıkar yönetmde.

Olur da ocakta maaşlat ödenememeye başlarsa da Ndiaye gibi Nelsson'u satarız yerini doldurmadan devam etmemiz muhtemel olur.

Diyelim ki olağanüstü bütün şartlar oluştu ve Ronaldo az bilindik bir kulüple başarı yakalayarak kariyerine böyle bir hikaye de eklemek istiyor Hagi gibi.

İster miydiniz? Takımdaki bütün dengeleri alt üst etme riskine girer miydiniz? Drogba geldiğinde tüm topların başına geçince az küfür yememişti çünkü.
Saka misin sen kardes dunyanin en iyi futbolcusu sordugun soruya bak Bu gozler Ronaldo izleyecekte takim ici dengeler vs tovbe Tovbe ne bicim taraftarimiz var ya

o herif o kafayla boşta kalır
@Emrah Kaya Torreira ya ne diyorsun

Babasının istekleri sonucu bir yere gidemedi şimdide son 1 ay hazırda değil o yüzden öyle dedim.
Aga yapmayin bence bosta falan kalmaz en kotu taleplerini birazcik indirse tum Bundesliga takimlari sira olur kapisinda.

Baba olayi da fena abartiliyor. Bu isin sebebi ne biliyonuz mu. Yavsak bilmem ne evladi menajerler feci bir duzen kurmuslar. Topcularin sirtindan dehset paralar kazaniyorlar bi bok yapmadan. Bu tarz gelir akisina zarar getirecek girisimlerin de basini ezip medyada algi olusturuyolar. Zaten tum medya algisi bunlarin elinde. Bize para yedirmezseniz bu olur mesaji veriliyor boylelikle.

Bu adamin kimseyle anlasamama sebebi felaket maas beklentileri. O maas beklentileriyle Avrupa'da kalmayi istemek olmuyor iste verirsek biz veriyoruz o paralari. O bizi bile fazla yolmayi denediyse hakkaten yillik 3-4m bandinda bi seyler bekliyor imza bonus monus katilinca herhalde. O beklentiyi ornegin 2.5m seviyesine ceksin rahatlikla kulup bulur.

Simdi de zaten yeni bi piyasa arastirmasi yapiyolardir.

Özbek, Erden'i bilerek işin başına getirdi. Cenk olsa yüksek bedelleri önerip iş Dursun'a kalacaktı. Erden'e bütçe söyleniyor adam bakıyor yetmeyecek şu kadarı ben veririm diyor. Temel sebep buydu işin ona bırakılmasının.

O da belirli sınırları aşmadan hareket etse de kendilerine güveniyorlar, yatırımlar karşılığını alır bankalar birliğinden çıkarız koyduğumuzu alırız kafasındalar. Tabii belli oranda parayı unutacaklar.

Son noktada da iş, bu kadarını aldık bari iyi kapatalıma döndü, maaşlar yüksek olsa da oyuncularn önceki takımlarında aldıklarına paralel maaşlar ödeniyor, hedef bariz şampiyonluk aksi durumda hır çıkar yönetmde.

Olur da ocakta maaşlat ödenememeye başlarsa da Ndiaye gibi Nelsson'u satarız yerini doldurmadan devam etmemiz muhtemel olur.
Harcama olarak cok aciliyoruz gibi duruyor sirf yatirima guvenerek bu kadar kumar oynamazlar Erden Timur bunu yapabilir ama onun disindakiler o kadar menfaatsiz Galatasarayli degil bence. O yuzden muhtemelen ya stadyum isim hakki sponsor pazarligi iyi gidiyor oradan yuklu bir beklenti var ya da Nelsson satilacak. Zaten stoper isimleri cikmasi Nevzat'in attigi twit falan bence onumuzdeki hafta Nelsson gidebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt