Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen satarken de aynisini yapar o zaman.Oyuncudan performans alıp bonservisle satmak için..
Bu bektas beni tedirgin ediyor. Birşeyler var ama ne
Biz dev değilmiyiz yaNe ronaldosu lan manyak mısınız siz onu isteyen bir sürü dev takımlar var. Hangi kafa bu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hoffenheima gittiNelsson da gidiciyse eğer yarın hemen apar topar Ozan Kabak.
Maaşın 3 lira
Giderin 0.3 euro şu an.
Her ay 3 lira eksidesin o 3 lirayı kimse ödemezse maaşlar da ödenmez.
10 sene sponsorluk parasını tekte alırsak bilemem.
Nelsson da gidiciyse eğer yarın hemen apar topar Ozan Kabak.
Bunu kulüp yetkilileri biliyo ki istiyo renktaş.Başka var mı haberlerde adı geçen bi futbolcu?Biz futbolunu izleyelim bırakalım da satarken de kulüp ilgilensin bu olaylarla..Sen satarken de aynisini yapar o zaman.
Maaş ödememe konusu farklı.Sayın modum bir atasözü var bilirsin eşek vs osuruk falan onun için iyi takım kursunlar keyfimize bakalım gerisi yönetimin işi
Diğer takımlar nasıl yapacaklar abi? Biz bile böyleysek?Maaş ödememe konusu farklı.
Ya oyuncu satmak zorunda kalırsın ya da olan oyuncu gider.
Geçen sefer Cengiz geldiğinde 3 aylık maaşlar ödenmemişti, Badou satıldı da ödendi.
Üstat 13. olmak oyuncu kalitesinden ziyade plansızlık ve saçmalıklardandı.O zaman niye adam alıyoruz. Almayalım madem. Bir 13.’lük daha koymaz bana.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Yav milli takımda çok karmaşık defans oynuyor herifler herkes her topa koşuyor nelsson sol stoper oynuyor. Baya defansif olarak sistemsiz herifler. Değer alacak derken değer düşerse öyle kalırız.18.5-25 6.5m için zar atarlar mı dkyı bekleyip?
Bizim farkımız neki? Avrupa gelirimiz yok Beşiktaş dışında diğerlerinin var. Fenerin BB anlaşma ödemesi seneye başlıyor mesela.Diğer takımlar nasıl yapacaklar abi? Biz bile böyleysek?