Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig başlıyor bu saatten sonra bir tur da stoper beklenilmez yav. Nelsson satılacak en büyük gelir kaynağı. Şimdi giderse oraya da satışı olmayan biri gelir. Yıldızlar diyoruz iyi hoş da 22-23 yaşında 1 milyon civarı adam gerek. Yani Nelsson. Zor geliyor bana.

arkadaşlar kimse ronaldonun geleceğine dair en ufak bir umut kırıntısı bile taşımıyor, sakin olun.

torreira, mertensle adımız geçince dalgasına takılıyor işte gençler. bunun bile açıklamasını yapmak gerekiyor, istiyorlar ki herkes somurtsun son derece ciddi olsun. ruh hastaları ya :D

O değil de 6m euro ve bonussuzsa Cicaldau'dan ucuza mı gelecek şimdi bu adam ?

Drogba içinde ne drogbası yeaaw diyorlardı. Aysal olsa gelir derdim ama dursun olunca bilemedim
Aysal olsa da şu durumdayken imkansız bu transfer kendimize gelelim herif maaşının yarısından vazgeçse 15 milyon euro yapar. Türkiye gibi bir ülkeye gelirse reklam anlaşmaları baltalanır. Hem inter milan ath madrid gibi kulüpler varken bize düşmez bu hayalden uzaklaşalım.
2 sene oynatsan toplam borcun %25i kadar para verirsin oyuncuya.
Ha bak şöyle olursa imkansız değil elbet 1 milyon üstü alan kim varsa vedalaşıp yerlerine uygun ve patlamaya hazır oyuncularla (kerem/yunus/marcao gibi) oynatırsın o zaman 10 ronaldoya ver +5 sponsor bul ve 20'de diğerlerine ver bak o zaman olur.

Son düzenleme:
Mertens e yıllık 4 veriyorsak.. ronaldo nun gelme ihtimali sıfır ama 7 versinler arkadaş...

Ronaldo dan bahsediyoruz arkadaşlar.. gelme ihtimali bile güzel..

Daha Torere kapı gelmedi bi durun bakalım bu işin sonu Mahmut Tokdemir de olabilir

Messi’den Ronaldo ile Galatasaray’da buluşmak istiyorum açıklamasını bekliyorum.

Twitter da etkileşim peşinde koşan gerizekalı sayfaları tek tek engelledim. Ulan ergen tayfa da düşünme kapasitesi yok. Ronaldo’nun bize gelme ihtimali varmı.? Ondan sonra millet beklentiye giriyor. Beyinsiz bunlar yav.

Forvette Ronaldo, onun yedeği Seferoviç.

Ortada Oliveira, Miço, Torreira, allaaaaaaahhh!!

Bana bişeyler oluyor.

1659723213894.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt