Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.347
- 102.481
- 5.238
Hocam mutlu biz mutlu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir sponsor çıkıp ben alıyorum derse olmazmıAysal olsa da şu durumdayken imkansız bu transfer kendimize gelelim herif maaşının yarısından vazgeçse 15 milyon euro yapar. Türkiye gibi bir ülkeye gelirse reklam anlaşmaları baltalanır. Hem inter milan ath madrid gibi kulüpler varken bize düşmez bu hayalden uzaklaşalım.
2 sene oynatsan toplam borcun %25i kadar para verirsin oyuncuya.
Ha bak şöyle olursa imkansız değil elbet 1 milyon üstü alan kim varsa vedalaşıp yerlerine uygun ve patlamaya hazır oyuncularla (kerem/yunus/marcao gibi) oynatırsın o zaman 10 ronaldoya ver +5 sponsor bul ve 20'de diğerlerine ver bak o zaman olur.
Vallahi öyle bir keriz varsa mutlu oluruz elbet. Bahsedilen paralarla 2 tane fabrika kurulur ülkede.Bir sponsor çıkıp ben alıyorum derse olmazmı
Biri Ronaldo'ya come to GS diye twit amış o da beğenmiş. Millet te üstüne goygoya devam etmiş eğleniyor işte.bu ronaldo goygoyu nedir?
Torreira'yı aldığımızı varsayarsak şu an aşağı yukarı geçen sene ile aynı hatta 1.5-2 milyon daha az olabilir. Feg- Babel- Diagne- Marcao- Mohamed- Morutan ve bazı yerlilerin maaşlarından çıktık hatta geçen sene maaş bütçesi içinde Falcao'nun fesih bedeli de içindeydi sanırım onunla 5-6 milyon daha az oluyor. Omar, Gomis'in maaşından çıkıp Mertens gibi çılgınlık yapmazsak ve makul maaşlı oyucnular tercih edersek geçen seneden daha az bir maaş bütçemiz olur.Maas butcemiz yine 40 kusur milyon avrolara mi cikiyor![]()
Kap lar biraz daha gecikirse daha ne goygoylar döner burda.bu ronaldo goygoyu nedir?
Bence çok iyi iş çıkartıyoruz, euro'nun 18 olduğunu, yaptığımız transferlerin maliyetini ve avrupada olmadığımızı unutmamak gerek.biz transferlerle uğraşırken lig başlayalı 18 dakika oldu.. gereksiz puan kayıpları olursa çok sövülür..
sövsek nolcak, kendi kendimize sinir olur dururuz.biz transferlerle uğraşırken lig başlayalı 18 dakika oldu.. gereksiz puan kayıpları olursa çok sövülür.
Arap yağı bol bulunca poposuna sürermiş bulunur bir ArapVallahi öyle bir keriz varsa mutlu oluruz elbet. Bahsedilen paralarla 2 tane fabrika kurulur ülkede.