Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.346
- 102.480
- 5.238
Mertens i de halledip uçak parasından tasarruf etmek istiyoruz kesin.Bence aldık, sonraki transfer için video hazırlıyoruz![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens i de halledip uçak parasından tasarruf etmek istiyoruz kesin.Bence aldık, sonraki transfer için video hazırlıyoruz![]()
33 yaşındaki Alexis mi 35 yaşındaki Mertens mi?
mertenss33 yaşındaki Alexis mi 35 yaşındaki Mertens mi?
mertens33 yaşındaki Alexis mi 35 yaşındaki Mertens mi?
Tek korkum Torrinin olumsuz durumunu ört pas etmek için saçma sapan alakasız isimler servis etmeleri.Tek uçak hakkımız var heralde İtalya dan herkesi topluyoruz dolmuş yapacağız.
Trtspor deyip geçme, Torri üstat takip ediyorYabanci basin olumlu diyo aksine.trtspor falan muhim degil,geriden takiplesinler anca
Bu muhabbeti en son İbrahimoviç’te görmüştüm. Bu filmi daha önce görmüştüm. Benim beklentim yokta bu sosyal medyada gençliği beklentiye sokan betçi tipler var.Ronaldo beklentisine girenimiz yoktur yav. Mavrasında herkes işin.
Torri kim yav,trtspor ben hic izlememTrtspor deyip geçme, Torri üstat takip ediyor
Benim de şu an tek düşündüğüm Torreira transferinde sorun olmasın yeterli şimdilik.Tek korkum Torrinin olumsuz durumunu ört pas etmek için saçma sapan alakasız isimler servis etmeleri.
35 yaşındaki Mertens.33 yaşındaki Alexis mi 35 yaşındaki Mertens mi?
Aynen umrumda değil diğerleri. Napıyorlarsa yapsınlar. Aşşağı yukarı Gedson yıkımı kadar etki yapar bak bu.Benim de şu an tek düşündüğüm Torreira transferinde sorun olmasın yeterli şimdilik.