Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım yarin Antalya'ya gidecek yahu neyle alışacak takıma yarın görüşmelere başlandığını pazar akşam da maç sonrası detaylı kap bildirimini yaparlar pazar günü takım antalyadayken video çekimi falan uğraşılırYahu gelsin bian önce başlasın alışsın takıma, süs diye mi alacaz bunu biz,
Twitter hesabından bizimle ilgili gönderi falan beğendi birkaç saat önce. Bugün yarın geliş saati belli olur, buradan dönmez artık o transferTorri de bi terslik mi var acaba, ronaldo diye yemlediler mi yoksa Nevzatı. Unutalım gündem değişsin diye.
Unutmam unutturmam.
Maci bekliyorlardirDün fabrizio bile iş bitti dedi. Ne oldu acaba? Niye açıklanmadı?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sergo seni severim bilirsin ama yildik yani Fatih Hocamızdan biktirdilar hepimiz çok seviyoruz yaşayan en büyük efsanemiz ama senin özelinde demiyorum bir kesim var özellikle iyi takım kuruldu Okan Hoca başarısız olsun da Fatih Hoca gelsin diye pusuda bekliyor benim gözümde hainliktir buGeyik bile yapamiyoruz.tek terim yorumuyla gaza geliyosunuz.Allah islah etsin sizi.
Ronaldo ile beraber açıklanacakmışDün fabrizio bile iş bitti dedi. Ne oldu acaba? Niye açıklanmadı?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Böyle bir habere rastlayamadım fransız kaynaklarda bizim taraftar sayfalarının uydurması gibi duruyor.
Abi ben hala isin geyigindeyim.ciddiye alma yahuSergo seni severim bilirsin ama yildik yani Fatih Hocamızdan biktirdilar hepimiz çok seviyoruz yaşayan en büyük efsanemiz ama senin özelinde demiyorum bir kesim var özellikle iyi takım kuruldu Okan Hoca başarısız olsun da Fatih Hoca gelsin diye pusuda bekliyor benim gözümde hainliktir bu
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi