Onur Adıbelli
Büyük Kaptan
- 31 Mayıs 2015
- 24.769
- 22.190
- 2.308
Prime döneminde bile beğenmezdim fazla.burkay renktaşa katılıyorum alexix tam gelip 2 sene yatacak tarzda bir herif.
Bok gibi topçu. Menajerine dua etsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prime döneminde bile beğenmezdim fazla.burkay renktaşa katılıyorum alexix tam gelip 2 sene yatacak tarzda bir herif.
evini toparlıyormuşdün "yarın bu saatte torreyra istanbulda olur" deniyordu şimdi de yarın mı deniyor
Ne yumurtlayacak bakalım
milleti yıldırdın la sen zamanında FT ile. Normal yani insanların sana tepkisiGeyik bile yapamiyoruz.tek terim yorumuyla gaza geliyosunuz.Allah islah etsin sizi.
Tekrardan h.o TORREİRAAAAA yatacak diyenlere inatttt!
Güzel dediği haber Torreira imzaladı olacağına eminim sanki yeni bir şey gibi ilginç dediği de Sanchez önerildi Mertens ve Sanchez arasinda Okan Hoca tercih yapacak olacak
Biz de görüşülme kap açıklaması için bile uçağa binmesi bekleniyor. Bu gün protokol imzalanmıştır. Adamın birisine veda ettiğine dair sanırım orada evine bakan hizmetli paylaşımı vardı. Evrak işleri falan hallediliyordur adamda yarın gelir. Geldiğine ben de inanamıyorum bu arada bize düşmez diyordum.Dün fabrizio bile iş bitti dedi. Ne oldu acaba? Niye açıklanmadı?
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senin emojilerine de sana da..