- 30 Ağustos 2009
- 30.262
- 20.261
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok tatilden foto atmış sadeceşu mertensi söyleyen avrattan haber var mı?
Toreira koyunca anlarlar. Onlarin huyudur bu renktas naapcanAntu’dakiler Grillitsch’i almadığımız için baya sevinmişler. Torreira çöpmüş, bizim lige uymazmış. O boyla kimseye üstünlük sağlayamazmış.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Depayyyyyyyyyyyyyyyy
Milföy
Ali
Torreira
Mertens/Evander
10 no/kanat
Stoper![]()
görelim belki subminal mesaj vardıryok tatilden foto atmış sadece
Coca cola ramazan reklamı galatasaray editionmuslera adada barbekü yaparken torreira feribotla adaya gelsin. Herkese yemeğe oturmuşken masata son 1 tabak konulsun. bu kime diye sorulunca muslera torreirayı işaret etsin. evet tanıtım filmi önerim
Burdan başka bir hikaye çıkacaktır kesinRonaldo olayı doğruysa saçma is değil mi? Gelemeyeceği zaten belli niye sızdırdılar. Durduk yere beklenti artacak. Akıl mantık işi degil. Torreira ,Mertens almak üzeresin bir anda Ronaldo diye bilgi sızdırıyorsun. Yani mantigini anlamadım. Yabancı basına çıkarsa belki pr olur ama ülke içinde kalacak bir bilgi . Anlam veremedim
abi GS'miz tüm yıldızlara rahatsızlık vermeye devam ediyor, adımızı hatırlatıyorDepay'a sulanacağımızı tahmin etmiştim Barcelona serbest bırakacak haberini okuyunca.
Buna inanırım.
Ben Juve'ye giderse başarılı olacağını sanmıyorum. Bence o seviyelerin adamı değil.Depay'a sulanacağımızı tahmin etmiştim Barcelona serbest bırakacak haberini okuyunca.
Buna inanırım.