Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.907
- 11.247
- 1.838
defolsun gitsin soyguncu morukHY: "Mertens 1m Euro imza parasi istiyor, 2 yıl için 9M Euro istiyor, aşağı yukarı 10M euro maliyeti var, Galatasaray 1 yıla çekmeye çalışıyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
defolsun gitsin soyguncu morukHY: "Mertens 1m Euro imza parasi istiyor, 2 yıl için 9M Euro istiyor, aşağı yukarı 10M euro maliyeti var, Galatasaray 1 yıla çekmeye çalışıyor."
Kereme biraz onyargim var evet. Beni sürekli şaşırtıyor, amatör ruhla bazen çok profesyonel işler yapıyor. Ama hep bı yerde Emre mor hypei alıyorum kendisindeReis bu konularda paranoyak davranıyorsun, böyle bir dünya olamaz.
onun ben anasina ......Joao Pedro a.k.a. Adem abi şu an ne düşünüyordur acaba
3+3+2+2 verelim10 istiyo adamlar normal red yememiz, 7 den aşağı zor salarlar gibi duruyor.
Kusa tasa carpiyor olan bize oluyor yaDepay'ı BVB istiyorsa onlar alırlar , konuşuldu mu bilmiyorum ama kanser çıkmış Haller'de. Ön tarafa adam almaları lazım.
Bunu kaldır reis telif mevzusundan başın ağrımasın sonra.
Hakan ispirto mu iciyononun ben anasina ......
abi banlama kafam cok guzel seni seviyorum
Brezilyadan adamı 1 aya anca çıkartırız zaten kesin bunun bonservisi de 2-3 yere dağılmıştır parça parça arsa toplar gibi toplarız.3+3+2+2 verelim
Kerem gariban çocuk yav, Emre çok g.kalkık bir tip bence.Kereme biraz onyargim var evet. Beni sürekli şaşırtıyor, amatör ruhla bazen çok profesyonel işler yapıyor. Ama hep bı yerde Emre mor hypei alıyorum kendisinde