Burkay Altındall
Aslan Üye
- 26 Aralık 2016
- 7.679
- 7.601
- 898
Allah kahretsin ya Marsilya işi sakat oldu orayı seçer doğruysa bu haber
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allah kahretsin ya Marsilya işi sakat oldu orayı seçer doğruysa bu haber
Beles cikacak gibiDepay da bonservis ne olur
Kotu malesefalexis geçen sene interde 27 maça çıkmış 5 gol 2 asist ile oynamış
İtalyan basını daha iyiAllah kahretsin ya Marsilya işi sakat oldu orayı seçer doğruysa bu haber
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gomis ve Omar'ı dehlesek 3 milyon Euro daha az olurdu.Torreira dahil şu an 25 milyon € maaş bütçesindeymişiz. O zaman
DONATTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Çok iyiBeles cikacak gibi
1.60 boyundaki minik adamlardan kim niye kaçsın?Yalnız sahada kavga çıksa rakip takım kaçacak yer arar.![]()
Depay'ı alabilir miyiz admirim?Yetki sonrası çıtayı yükselteceklerini biliyordum da bokunu çıkardılar.
Yok artık... Saçma benceHaluk Yürekli: "Sanchez Mertens'den bağımsız transfer Galatasaray ikisini de istiyor."
Boy ortalaması takımın 1,65 renktaş. Heaa mertens, torreira filan donunda kelebek saklıyorsa olabilir.Yalnız sahada kavga çıksa rakip takım kaçacak yer arar.![]()
Alsinlar sampiyon olalim goygoya gerek yokhepsini alın
mertensi yabancı basın yazdı,yem değilAlexis'in de Mertens'in de olacağını düşünmüyorum. İlgilendiğimiz oyuncuları saklı tutmak için atılan yem olabilirler.
Depay da ŞL sebebiyle orayı ister.Depay'ı BVB istiyorsa onlar alırlar , konuşuldu mu bilmiyorum ama kanser çıkmış Haller'de. Ön tarafa adam almaları lazım.