Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Veig kopuk bir topçuya benziyor.Birde mertens bu sezon 45dk ortalama oyun süresi var 30 maçta yani 2 sene önceki mertens değil ona göre.

Mertens istemeyen renktaşlar görüyorum. Eminim geçen sezon Benzema’ya gıptayla bakmışlardır yahut Lewa’ya. Her şey yaş değil, Mertens de istenmeyecek adam hiç değil. Yapmayın..

Pulgar transfer edildiğinde 1 gün önce Şili milli maçında sahadaydı. O maçı izlemiştim. Sahanın en iyisi Sanchez'di. Ama bilemedim. Gerek yok demek de lüks geliyor önceki sezondan sonra.
Ya renktas sanchez gelmiste hayır diyorlar :)
Kaç yaşında ona bakmak lazım. Yoksa kalitesi tartışılacak bir adam değil. Depay isterdim ama olmazsa sanchez mertens hiç fark etmez. Alabiliyorsa bence süper.

mertens mi sanches mi ya zor soru ama martens sanki daha manyakça birşey çıkarabilir ortaya

Aynen Ne Alexis ne Mertens bana gerekli gelmiyor? Bu isimler yerine 10 no'ya şöyle fırsat bir transfer kiralık satın alma gibi. Rasmus Höjlund gibi bir adamı da forveti yedeklemek için alsak bonservis olarak 6-7 istiyordu takımı sanırım maaşı 700-800 civarı olur çok iyi olur hem gelecekte de satılabilecek oyuncu koymuş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt