Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mertens işi dönmez Fabrizio'ya bakın adam kulüplerden daha iyi biliyor Marsilya ilgisi olsa çoktan yazardı :asd:

Everton ve Depay haberleri vardı. Şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istediğini söylüyorlardı oyuncunun.

Süre daraldıkça kim bilir olur belki. İnanılmaz bir transfer başarısı daha olur gelirse.

Boyle isimler çıktıkça içi içine sığmıyor insanın.

Mertens, Alexis Sanchez ve Depay. Bu üçlüden hepsi gelse mutlaka bir katkı alırız ama yaş vs. falan düşününce Depay olsun isterim.

Sakatlık sorunu olmasa Alexis daha güzel transfer olur Mertens'e göre.

Son sezonunda İnter onu çok doğru kullandı o şekilde muazzam katkı da alabiliriz.

Bilemedim kafam çok karışık. Şöyle bir şey olursa kombine almadığıma yanarım.

2022-23 SEZONU GALA KADROSU

MUSLERA

DUBOIS - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT

SERGIO - TORREIRA

YUNUS - DEPAY - KEREM

SEFEROVIC​

YEDEKLER: Okan, Luyindama, Berkan, Mitsjø, Emre Akbaba, Ali Akman, Tino Kadewere,
Cicaldau, Emin Bayram, Hamza, Taylan, Kazım, Emre Kılınç, Omar/Boey
Bu kadronun Avrupa liginde final oynaması lazım. Cidden böyle birşey tarihimizin en iyi kadrolarından biri olur.

Söylenen,ismi çıkan hiç bir oyuncuya heyecanlanmadım ama Lo Celso gelirse yakarım forumu.
Benim de beğendiğim bir topçu ama elinde Miço Olivera Torreira Berkan varken Lo Celso'yu almak profil olarak saçma olur. Bize skor yapan bir 10 numara/second striker lazım. Pedro gibi, Veiga gibi, Evander (istemiyorum) gibi.

yav kardeşim transferde fire olur hata olur o olur bu olur.. bir tane yakalarsan satarsan zararı düşürürsün.. geçen sene alınan nelsson zararı çıkartır. kerem çıkartır, marcao çıkartır, yunus çıkartır.. tmm mertens de olsun ama.. sonrasını biraz daha satabileceğimiz adamlar alalım.. kanada, santrafora.. mitço, sercio zaten bizde futbolu bırakır iyi transferlerdir o ayrı da.. bir iki tane de biraz daha genç bulalım yani..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt