Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halısahan varsa iptal etYsrin öglen aksam aciklanir
hySanchez kim söyledi
avrupa maçlarını kaçırmam. lig maçlarını ara sıra izlerim sezonda 10 maç falan. turkiye kupası maçlarının skorlarına bile bakmam.Senin hiç bizim maçları izlediğin oldu mu
Bakambu demişken fener alabilir bunu , geçen yıl da yazıyolardıbakambunun yerine alacaklar sanırım
Aynen anca bodrum'a tatile gelir.
tagim nasılŞu takımı yapboz gibi tamamlayacak adam Matheus Pereira ama hala. Depay da iyi olur da 10 noya tam oturmaz.
evanderden daha iyisi gelcekmiş işte,lanzini olur ancaAynen hepsi gelsin ondan sonra hamza niye oynamiyor emirhan niye kadroya alinmiyor ozgur baran niye sans bulmuyor diye sallama bir daha sergi
Arda Turan son bir şans...arda turan gerçekten bu işlerin içindeyse güzel bir haber
futbol dünyasında bilinen bir figür olduğu için faidesi dokunabilir.
Bu kadronun Avrupa liginde final oynaması lazım. Cidden böyle birşey tarihimizin en iyi kadrolarından biri olur.Mertens, Alexis Sanchez ve Depay. Bu üçlüden hepsi gelse mutlaka bir katkı alırız ama yaş vs. falan düşününce Depay olsun isterim.
Sakatlık sorunu olmasa Alexis daha güzel transfer olur Mertens'e göre.
Son sezonunda İnter onu çok doğru kullandı o şekilde muazzam katkı da alabiliriz.
Bilemedim kafam çok karışık. Şöyle bir şey olursa kombine almadığıma yanarım.
2022-23 SEZONU GALA KADROSU
MUSLERA
DUBOIS - NELSSON - ABDÜLKERİM - AANHOLT
SERGIO - TORREIRA
YUNUS - DEPAY - KEREM
SEFEROVIC
YEDEKLER: Okan, Luyindama, Berkan, Mitsjø, Emre Akbaba, Ali Akman, Tino Kadewere,
Cicaldau, Emin Bayram, Hamza, Taylan, Kazım, Emre Kılınç, Omar/Boey
Benim de beğendiğim bir topçu ama elinde Miço Olivera Torreira Berkan varken Lo Celso'yu almak profil olarak saçma olur. Bize skor yapan bir 10 numara/second striker lazım. Pedro gibi, Veiga gibi, Evander (istemiyorum) gibi.Söylenen,ismi çıkan hiç bir oyuncuya heyecanlanmadım ama Lo Celso gelirse yakarım forumu.
Şaka rtaş sen acyarın uçak inmeden hazır ol @Mert Aydinli murhana nasip etmeyeceğiz
Eyüp başkanı plan anlaşılmasın demiştir
Gelse de Galatasaray dönemi efsaneydi diye bahsedilse keşke..Yav o dönemlerin hatta Arsenal döneminin yanından geçse 20 gol 17 asist falan yapar da Manchester sonrası uçurum bence bu herif.