- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
3 senedir ilk defa yedim,bi de ndombele gelirse yiyeceğimEn son bi transferden sonra daha yemedin mi sen Sergen bizi mi kekliyon her sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 senedir ilk defa yedim,bi de ndombele gelirse yiyeceğimEn son bi transferden sonra daha yemedin mi sen Sergen bizi mi kekliyon her sene
Okan hoca antremanda depar istiyorum diye bagiriyormus.Depay nerden çıktı yav
tsye gidiyor cl faktörü etkili olmus maalesef@Sami Karakoç Usta bugün çok yoğundu işler Ronaldo geldi mi????
Sergen Ndombele gelse sen üzerine bir de Evander istersin gibime geliyor3 senedir ilk defa yedim,bi de ndombele gelirse yiyeceğim
sözleşme uzattı daha yeniBence aradığımız 10 numara Teji Savanier...
Adamda yok yok resmen. Keşke sulansak ama pahalıya patlama ihtimali yüksek.
Redmi 5 Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
lo celso 10 numarayaSergen Ndombele gelse sen üzerine bir de Evander istersin gibime geliyor
:red:Okan hoca antremanda depar istiyorum diye bagiriyormus.
Dursun hoca ne istiyor diye sormus Ernde Timur'a .. olaylar gelismis..
olmadı henuziptal oldu bekleme falan yok
transfer obeziyizlo celso 10 numaraya
Şaka bir yana CL olsaydı Ibrahimovic’ten daha çok bekletirdi Dursun Özbek.tsye gidiyor cl faktörü etkili olmus maalesef
Nöbete niye yazamıyorsun amirim?Nöbete yazamıyorum da depay gelirse gerçekten çıldırırim net ligin gtunu başıni dağıtır.. Olma ihtimali %1 bile varsa mertensi falan 2. Plana atıp bütçe buraya kullanılmalı
yoo evander ve altrnatiflerini düşünce söyledim.13 milyon gibi komik rakamlar konusuldu en son lo celso da.ndombeleyi de skysports haber yaptı.benlik bi durum yok kankatransfer obeziyiz![]()
Depay ve Alexis Sanchez haberleri nereden çıktı yav? Ronaldo falan da var ayriyeten. Noluyoruz?
Okan hoca antremanda depar istiyorum diye bagiriyormus.
Dursun hoca ne istiyor diye sormus Ernde Timur'a .. olaylar gelismis..
Aga adamlar 10 saniye haber yaptı bitti sonra Ndombele gelmez sinerjiyi başka yerlere harcayalımyoo evander ve altrnatiflerini düşünce söyledim.13 milyon gibi komik rakamlar konusuldu en son lo celso da.ndombeleyi de skysports haber yaptı.benlik bi durum yok kanka
Nöbete niye yazamıyorsun amirim?