- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
bekleyecegim ben,marsilyada aradan cıktı.okan buruk sampiyonlar ligi ortashaasını hesap ediyo şimdidenAga adamlar 10 saniye haber yaptı bitti sonra Ndombele gelmez sinerjiyi başka yerlere harcayalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bekleyecegim ben,marsilyada aradan cıktı.okan buruk sampiyonlar ligi ortashaasını hesap ediyo şimdidenAga adamlar 10 saniye haber yaptı bitti sonra Ndombele gelmez sinerjiyi başka yerlere harcayalım
Birak goygoyu depay ve barcelona kotuydu bu depayin kotu topcu oldugunu gostermez depay biraz gamsiz ama full kalite adam TR ligine cok fazla adamEkli dosyayı görüntüle 171998
Depay babalarının kucağından kalkabildi mi ya Barca maçlarından sonra?
Reis mütevazi davranmışsın birazTorraira geldi takım eksik yeri doldu….
bu saatten sonra acele etmeden fırsat transferi değerlendirmek gerekir depay ilkay ronaldo v.s
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heyecanlıııı.
Hadi hayırlara vesile o zaman.Cezam vardı bitmiş artık yazabiliyorum
dursun u zerre sevmem tamam mı
ama evander i alamadı beceriksizler demek insaflı 1 yorum değil
ekip olarak değerlendirdiğimizde erden timur'un çabası felan takdir edilesi
Onu ancak İstanbul United olarak alabiliriz bir Türk takımının parası yetmezMertens yaşlı olarak yeterli bence. Para vereceksek eğer 10 numara için arkadaşların da dediği gibi Matheus Pereira’ya verelim.
Evander iptal olmus rts. Ne hissediyorsun?Hocam bağımsız bağımsız diyorlar da ki.yedek kalacak
Tek derdimiz bu olsunHocam bağımsız bağımsız diyorlar da ki.yedek kalacak
Kral bir kere olsun şimarsın galatasaraylılar ya iki goygoy yapalımBirak goygoyu depay ve barcelona kotuydu bu depayin kotu topcu oldugunu gostermez depay biraz gamsiz ama full kalite adam TR ligine cok fazla adam