Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı bir tek ben mi okuyorum her mesajı manipülasyon ve karalama.daha yaşlısı geliyor
Sezgin Gelmez. Başka kim sorabilir ki böyle bir soru zatenkimmiş o muhabir
Galatasaray Mertens'i kadrosuna katmak için her şeyi yapıyor. Türk kulübü ayrıca Lassina Traore'yi de kadrosuna katmak istiyor ancak oyuncuyu fener'de istiyor.
Galatasaray Mertens'i kadrosuna katmak için her şeyi yapıyor. Türk kulübü ayrıca Lassina Traore'yi de kadrosuna katmak istiyor ancak oyuncuyu fener'de istiyor.
Tamam yazınca da kızıyor lar fenerli diyorlarBu adamı bir tek ben mi okuyorum her mesajı manipülasyon ve karalama.

Onyekuru mu kaldı ya rüya takım kuruyoruz çapı yetmez artık kullandık bitti.bu lig in bag i onyekuru aslinda cok kotu yaptik almamakla . herif kapimizda yatti resmen
Kapımızda yatanları almamak gibi bir huyumuz var maalesefbu lig in bag i onyekuru aslinda cok kotu yaptik almamakla . herif kapimizda yatti resmen
Soran beyaz tvden sezgin gelmez bunlsr hep bu tarz sacma sapan soru sorarak gündem olmaya çalışıyor. 2. Soruda amacını belli ediyor aslinda maksadi polemik oluşturmak.işte ülkemizin özeti. 40 sene sonra şampiyon olunca kendilerini real madrid falan sanmaya başladılar hemen