Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.652
- 3.679
- 698
Yarım bıraktığı hikayeyi tamamlamaya geldi…
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece gece korkunç şeyler paylaşmayalım ltfnMajisyen maji yapabilen kimseye verilen addır. Tarihteki büyük majisyenler eski inisiyasyonlarda yetişmiş inisiyelerden çıkmıştır. Majisyen sözcüğünün kökeni olan, Kalde ve Pers dillerindeki magu ve magh ya da mogh sözcüklerinin bilge ve rahip anlamına gelmesinin nedeni de budur. Bu sözcükler eski Yunanca’da magos, Latince’de magus ve magi sözcüklerine dönüşmüştür. Majisyenlerin en büyük silahı asadır.
Eski inisiyasyonlardaki inisiyeler nefsini, duygu ve düşüncelerini denetlemesini bilen, enerjilerini bireysel çıkarları için kullanmayan, kısaca psişik etkinliklerini asla ak maji sınırından kara maji sınırları içine taşırmamayı bilecek derecede kendilerini denetleyebilen kimselerdi. Bu yüzden inisiyelerden hiçbiri kara majisyen olmamıştır ya da tersini söylemek gerekirse, kara majisyenlerin hiçbiri inisiye değildir.
MAJİ:Büyü veya sihir, insanların doğaüstü, paranormal veya mistik yöntemlerle doğal dünyayı (olayları, nesneleri, insanları) etkileyebildiğini öne süren uygulamalar ve bunların çevresinde oluşturulan kültürel sistem.
CUND BEY RİCA ETTİGece gece korkunç şeyler paylaşmayalım ltfn
Majisyen maji yapabilen kimseye verilen addır. Tarihteki büyük majisyenler eski inisiyasyonlarda yetişmiş inisiyelerden çıkmıştır. Majisyen sözcüğünün kökeni olan, Kalde ve Pers dillerindeki magu ve magh ya da mogh sözcüklerinin bilge ve rahip anlamına gelmesinin nedeni de budur. Bu sözcükler eski Yunanca’da magos, Latince’de magus ve magi sözcüklerine dönüşmüştür. Majisyenlerin en büyük silahı asadır.
Eski inisiyasyonlardaki inisiyeler nefsini, duygu ve düşüncelerini denetlemesini bilen, enerjilerini bireysel çıkarları için kullanmayan, kısaca psişik etkinliklerini asla ak maji sınırından kara maji sınırları içine taşırmamayı bilecek derecede kendilerini denetleyebilen kimselerdi. Bu yüzden inisiyelerden hiçbiri kara majisyen olmamıştır ya da tersini söylemek gerekirse, kara majisyenlerin hiçbiri inisiye değildir.
MAJİ:Büyü veya sihir, insanların doğaüstü, paranormal veya mistik yöntemlerle doğal dünyayı (olayları, nesneleri, insanları) etkileyebildiğini öne süren uygulamalar ve bunların çevresinde oluşturulan kültürel sistem.
evet 6.his ve durugörü guzelde,büyü falan ters işSakat bişeymiş
Reis sen mi izledin onu yoksa baban mı ?gignac'ı da bir yoklamak lazım. 1+1 sozleşmeye ikna edebilirsek iyi bir santrafor alternatifi olur.
ercan tanerin sesi güzel ama bence o da eskisi gibi iyi anlatamıyor artık. s sport premier lig spikerleri çok iyiydiErcan Taner ve Melih Şendil… Acilen beIN Sports’a dönmeliler. Yalçın Çetin kargasını dinlemekten maça odaklanamıyorum
kim o1 sezon once 30m euroya almislar![]()
Lo celso 8 numara bro oliveira olmasa mantığı olurdu da Lanzini benimde beklentim olanlardan birisivilasicle ilgiliysek lanzini ve lo celso da vardır
ben bizzat izledim. trabzona guzel bir gol atmıştı ilk orda izledim galiba.Reis sen mi izledin onu yoksa baban mı ?