Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi bizimkiler bir 10 no veya kanat daha alacak herhalde denilenlere göre. Evanderden vazgeçtiklerine göre acaba yine sürpriz yıldız bir isim mi var

Mertens geldikten sonra Sanchez hamlesi bence lüks olur oraya daha genç bir forvet bulsak çok daha iyi olur bence. Kouame veya Kadawere tarzında bir forvet lazım bence ön tarafa.
ulan helal olsun yönetime Taraftarı transfere doyurdu
millet yeter artık almayın diyor
daha 3 hafta öncesine herkes sövuyordu nerede transfeer diye

Taylanlı berkanlı ortasahayla geçen senr cimbom kümeye diye böğürenleri görecem ben mayıs ayında...

Galatasaray ın ölüsü dünya yıldızı getirir

mertens ne abi ya takım huzurevine döndü iyice, bu sene alınanlar arasında 1 tane bile gelecekte aldığımızın fazlasına satılacak oyuncu yok, terim hocamın armağanları marcao-nelsson gibi transferler istiyoruz

10 numara almıyacakmıyız şimdi biz? Evander kesin gelmiyormu? Haluklar dışında iptal diyen yok sanırım

Başganım beee😍😍

1659788906315.webp

Abdurrahim Albayrak şimdi dövünüyordur ben olsam daha iyi transferler yapardım diye

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

mertens ne abi ya takım huzurevine döndü iyice, bu sene alınanlar arasında 1 tane bile gelecekte aldığımızın fazlasına satılacak oyuncu yok, terim hocamın armağanları marcao-nelsson gibi transferler istiyoruz
Nasıl yok Torreira eski formuna dönerse tekrar satarsın 28-29 yaşındayken 6m dan fazlaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt