Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.920
- 29.266
- 2.993
Şu transferleri görünce fatih terim okan tökezlesin de ben geleyim diyor mudur acaba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beşiktaş'ın başkanı kalksın diyordu. Yarın açıklama yapıp böyle iyi derse şaşırma.yabancı sınırı 3 yerlide kalmayacak galiba
hamsizon da cornelyusu o şekil almıştı
Luyi gitmez nelsson 20 verirlerse okuturuz. Şu norveçliyi çeksek keşke
Mertens,Torreira bitti, Belotti Roma beklemede ,Rugani Sampdoria açmazda demiş
Norveçlinin paslara hasta oldum. Stoperden çok ön libero+sağ bek kaırşımı gibi bişeyLuyi gitmez nelsson 20 verirlerse okuturuz. Şu norveçliyi çeksek keşke
Okan olmasa bu adamlar gelir miydi acaba?Şu transferleri görünce fatih terim okan tökezlesin de ben geleyim diyor mudur acaba![]()
Hanımefendi'yi foruma davet edelim.Sana inananları mahçup etmeyeceğini biliyordum.![]()
Arda İn- Cenk Ergün aut iyi olabilir. Arda'nın karakterini sevmesemde Cenk Ergün'den daha fazla güvenirim.Arda da Milano'daymış.
evet bi o var, sadece mertensi alsalardı çok tepki yiyeceklerini bildiklerinden torreyrayla birlikte getiriyorlarNasıl yok Torreira eski formuna dönerse tekrar satarsın 28-29 yaşındayken 6m dan fazlaya
1 haftadır italya ligindeki takım gibiyiz. Her italyan muhabir sürekli bizim haberleri yapıyor