- 1 Ağustos 2014
- 63.850
- 75.054
- 4.338
Bir de ofansa yıldız 1 isim daha gelirse dadından yenmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kadroya alinmadi
Depay olur muBir de ofansa yıldız 1 isim daha gelirse dadından yenmez

kadroya alinmadi
keyfin yerinde bakıyorum
Doğru rtaş tekrar çıkabilirmisin bişey deniyomUla forumdan ciktim mertensi almışız haberi geldi? Doğru mu? dogru mu? Gol mü???
Resmi hesaptan mertens+torreira yı ifade eden video geldi bile renktaş , bitti bu iş akşama İstanbuldalarUla forumdan ciktim mertensi almışız haberi geldi? Doğru mu? dogru mu? Gol mü???
Dün @Sami Karakoç bana bi istatistik attı, enes ünalın 2 gömlek altı bi forvetFB'nin aldığı söylenen forvet son 3 senede 22 gol atmış. (Geçen sene 5 gol)![]()
İnşallah burnun tıkanıricardi kokusu alıyorum
Var zaten Kerem- Yunus- Nelsson- Torreira yedeklerden de Barış Alper, Hamza Akman, Baran Aksaka, Metehan Baltacı veya Emin Bayram gibi gençlerimiz var olurda kendine gelirse Cica var yine takımlarımda iyi performans gösterirlerse seneye hali hazırda +12 milyon ile başlama şansımız var ki ben ümitliyim ikisinden de . Mertens yerine ben de daha genç bir isim isterdim ama hiç satacak topçumuz yok gibi davranmaya da gerek yok. Alexis ise bunlardan bağımsız çok mantıksız geliyor bana.Oyuncu satmak zorunda degiliz ne demek ya allah askina ya 11de en az 4-5 tane satilabilecek adam olmali