Cüneyt Cimşir
Sarı Üye
- 31 Ocak 2019
- 271
- 225
- 288
Insallah su GSstore a da bi el atarlarda, gecen sene istiklaldeki 4 katli magzadaki gibi bi şal ve zar zor bulduğum bi kazak ile çikmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nelson giderse yerine stoper alınabilir? Ben öyle yorumladımKim bu ya herkes 1 tane daha diyo
kendinide imha etmisBu nöbeti açan arkadaş bi taşta 2 kuş vurdu![]()
Bana da öyle geliyorNelson giderse yerine stoper alınabilir? Ben öyle yorumladım
PVA asistleri en azından boşa gitmeyecek bu sezon çift skor katkısına çıkarÖyle bir kadro oldu ki geçen sezonun en beğenilen topçularından birisi olan PVA en vasat 11 oyuncusu olarak gözükebilir.
Gelene kadar #15 olur bu hızla.Bu nöbeti açan arkadaş bi taşta 2 kuş vurdu![]()
1 tane 30+ futbolcu aldık gerisi hep 25-30Bundan sonraki transferler mümkünse 25 yaş altı ve 1.85 boy üstü olsun sayın yönetim. Tşkrler
Demiştik, alıntılamayalım şunun gibi çapulcularıSAÇ sürüngeni nereden bilecek yahu, mutlu günümüzde beklentiye sokup gölge yapma çabalarıdır
Iyice kalitesi ortaya cıkacaktır kralınÖyle bir kadro oldu ki geçen sezonun en beğenilen topçularından birisi olan PVA en vasat 11 oyuncusu olarak gözükebilir.
Ocak ayında şampiyonluğun şifresi video
Sami Yen Haber Alberth Elis ile büyük mesafe katedildi dedi. Paris'teki mevzu o olabilir.Kim bu ya herkes 1 tane daha diyo