Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nevzat isim vermemiş ama şu dönem ismi çıkmayan bir kaç adam kaldı Ronaldo dahi çıktı daha ne çıkacak :asd:

Transfer sezonundan memnunum. 29 tane adam almak yerine 5-6 tane ama iş yapacak adam almak her daim yeğdir. Zaten sadece lig var bu sene o yüzden rotasyon motasyon düşünmemize de gerek yok.

Her zaman savunduğum şudur ki şampiyonluğun yolu orta sahadan geçer. Torreira sağlam bir 6, Mitjö her iki yönü mükemmel değil ama ortalama üstü oynayan adam gibi duruyor; Torreira cezalıyken onun yerine, Oliviera cezalıyken onun yerine oynayabilecek bir adam; Oliviera ayağı yeterince düzgün Selçuk'un ilk senesini anımsattı biraz umarım katkı olarak öyle bir sezon geçirir; Mertens 10 no pozisyonunda oynar, kanatları da yedekler, kanat yedeğimiz yoktu. Ali Akman yerine Umut Bozok tercih ederdim ama sorun değil. İlk 11'de 3 yerli mecburiyetini düşündüğümüzde Abdulkerim de Marcao yerine ligde yetecek bir adam, bize gelirken transfer sürecinde ortaya düzgün bir karakter de koydu. Seferoviç sakatlanmazsa tam bizim ligin adamı ama o konuda pek güvenemiyorum

İçime en sinmeyen yaşı ve verdiğimiz para nedeniyle Mertens ve sakatlık sorunu nedeniyle Seferoviç. Mertens yerine daha genç, satıp para kazanabileceğimiz bir adam tercih ederdim ama iyi performans vereceğinden şüphem yok. 35 yaşındaki fiziken bitik adamlardan değil kesinlikle.

Umarım Kewell, Keita, Elano, Baroslu sezon gibi olmayız ve eldeki malzemeden takımda olur

İtalya Milli Takım teknik direktörü Mancini var oyuncusu Mertens var Belotti'yi sıkıştırıp getirsinler.

Video Games F I F A - Card Players Belgium Dries Mertens : Gif Service

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt