Yunus Coşkun
10 Numara!
- 23 Aralık 2019
- 10.619
- 6.947
- 1.248
Ilk alarm Torreira'nin ucaga bindigi saat, 2.alarm Mertens'in ucagi bindigi saat. 3. alarm'da ucagin istanbula indigi saat olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 yıl değildir hocam. 6 yıllık üyeyim ben ama işte demek ki beni sevmişsin ki diyaloğu hatırlamışsın üstat. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca kelime hazneme yeni bir kelime kattığın için de ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler ve saygılar.Takriben 10 yıl evvel ismime dair yine bu infodan bahsetmiştin üstat.Uzun zaman geçmiş olmasına rağmen unutmamıştım. Allah rahmet eylesin dayınıza, babanıza ise sağlıklı uzun ömürler bahşetsin. Tevatür ise söylenti demek. Dış basından gelen paylaşımlara istinaden o yorumu yapmıştım.
Hilmi çok uğurlu geldi. İlk koyduğum gün Fabrizo, Toreyra dedi; şimdi de mertenshilmi bunu beğendi

Pisada 2 Romen oyuncu daha varmış![]()
Morutan yedek
!
KluivertAlberth Elis(fırsat gibi gözükmekte takımı küme düştüğü için), Adnan Januzaj(Hala boşta ve kendisi Belçikalı)aklıma gelenler ve bunları ben de tercih ederim Alexis'e.
Yıldaki yanılgı için kusuruma bakma o halde üstat.10 yıl değildir hocam. 6 yıllık üyeyim ben ama işte demek ki beni sevmişsin ki diyaloğu hatırlamışsın üstat. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca kelime hazneme yeni bir kelime kattığın için de ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler ve saygılar.![]()
Havada uçakla konvoy yapsalar şaşmamyalpalıyor