Transfer Nöbeti #14 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk alarm Torreira'nin ucaga bindigi saat, 2.alarm Mertens'in ucagi bindigi saat. 3. alarm'da ucagin istanbula indigi saat olacak.

Takriben 10 yıl evvel ismime dair yine bu infodan bahsetmiştin üstat. :) Uzun zaman geçmiş olmasına rağmen unutmamıştım. Allah rahmet eylesin dayınıza, babanıza ise sağlıklı uzun ömürler bahşetsin. Tevatür ise söylenti demek. Dış basından gelen paylaşımlara istinaden o yorumu yapmıştım.
10 yıl değildir hocam. 6 yıllık üyeyim ben ama işte demek ki beni sevmişsin ki diyaloğu hatırlamışsın üstat. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca kelime hazneme yeni bir kelime kattığın için de ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler ve saygılar. :love::giggle:

İnanılmaz ya eşi benzeri var mı böyle bir şeyin. Özel uçakla Milano'dan Torreira'yı alıyoruz yol üstünde Brüksel'de durup Mertens'i alıp tek uçakla İstanbul'a 2 yıldız indiriyoruz. Ve sonuç 23:45'de eşi benzeri görülmemiş bir karşılama ile tüm Dünya'da gündem oluyoruz.

Son düzenleme:
FZfNiH_X0AIQ4Sk

Morutan yedek

!
Pisada 2 Romen oyuncu daha varmış

10 yıl değildir hocam. 6 yıllık üyeyim ben ama işte demek ki beni sevmişsin ki diyaloğu hatırlamışsın üstat. İyi dileklerin için çok teşekkür ederim. Ayrıca kelime hazneme yeni bir kelime kattığın için de ayrıca teşekkür ederim. Hürmetler ve saygılar. :love::giggle:
Yıldaki yanılgı için kusuruma bakma o halde üstat. :) Saygı bizden. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt