Tuncay Van
Büyük Kaptan
Yönetim uyarmasi gerek yoksa bence ilk firsat da hakemler kirmizi yapistiri kendisineDries dayamalı gol sevinçlerine son vermeli, sıkıntı yaşamayalım.
M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yönetim uyarmasi gerek yoksa bence ilk firsat da hakemler kirmizi yapistiri kendisineDries dayamalı gol sevinçlerine son vermeli, sıkıntı yaşamayalım.
Her deplasman maçı attığı golden sonra sarı yer. Bunu ben de düşündüm.Dries dayamalı gol sevinçlerine son vermeli, sıkıntı yaşamayalım.
Gomis dururken artik bir santrafor daha beklemiyorum elde suan 3 tane oldu.Ve santrafor
Aynı soruyu sordum dövdüler beni burda.nasıl oynatacağız bunları
SebepAbi o değil de biz bu Gedson yüzünden net saha kapatma cezası alacağız ya bu yılki derbide. Offf.
Mertens'i santrafor olarak düşünmemek lazım. Zaten asıl mevkisi de orası değil. Bu adamın asıl yeri sol forvet. Sonradan santrafora evrildi.Mertens tüm kariyerinde yalnız 1 maç 10 nomero oynamış görünüyor. Her yerimiz santrafor oldu (derde bak). Santrafor istemesek mi artık.
Sefer gomiş başka yok suanGomis varken artik bir santrafor daha beklemiyorum elde suan 3 tane oldu.
Bende öyle gitsin de tudor canını alsın bunun .Valla rahatladım.
Alternatifli kaliteli adamları kadroya doldur gerisini düşünme.Aynı soruyu sordum dövdüler beni burda.
+ MertensSefer gomiş başka yok suan
Mertens joker gibi direkt santrafor degıl ayrıca gomıs gider gibi+ Mertens
Aynen fena degilOnur bulut iyi alalim