Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Strasbourg'u Chelsea'nin sahibi satın almıştı o yüzden artık oradan iyi adamları almak zor. Onu ya Chelsea'ye yada PL'ye 20 milyona satar.2 aydir soyluyorum Bellegarde'nin son senesi kaldi, aldin aldin seneye EPL yapar yoksa.
bu orrta sahaya angel oynamazsa saçma olrZaniolo kalsın genduzi gelsin
Muslera
Boey nelsson abdulkerim kazımcan
Genduzi torreira demirbay
Zaniolo İcardi. Zaha
Ligde böyle oynanır.
Katilmiyorum. Bugun en iyi oyuncularini 18 milyona Arabistan'a sattilar. Chelsea kalibresinde oyuncu olsaydi coktan alirlardi zaten para problemleri yok. Son senesi kalmis, 10 milyon euro civari bir rakam bekliyorlar.Strasbourg'u Chelsea'nin sahibi satın almıştı o yüzden artık oradan iyi adamları almak zor. Onu ya Chelsea'ye yada PL'ye 20 milyona satar.
Eğer dediğin gibiyse keşke hiç uzatmadan bu arkadaşı alsak orta sahaya.Katilmiyorum. Bugun en iyi oyuncularini 18 milyona Arabistan'a sattilar. Chelsea kalibresinde oyuncu olsaydi coktan alirlardi zaten para problemleri yok. Son senesi kalmis, 10 milyon euro civari bir rakam bekliyorlar.
Zaten oyuncu uzatmaktan yana degil, bu sene alamazsan seneye bonservisi elinde EPL yapacaktir gecen sezondan beri pozitif bir cikis yapiyor. Bu sene de boyle devam ederse iyi kulupler kacirmaz bu firsati. Ben isimli oyuncu bakacagima hemen bunun uzerine cokerdim .Eğer dediğin gibiyse keşke hiç uzatmadan bu arkadaşı alsak orta sahaya.
Fred, Parades, Ndombele gibi oyuncuları gitmektense Bellagerde'ye net giderdim. Zaten daha önce bizimle adı geçmişti.Zaten oyuncu uzatmaktan yana degil, bu sene alamazsan seneye bonservisi elinde EPL yapacaktir gecen sezondan beri pozitif bir cikis yapiyor. Bu sene de boyle devam ederse iyi kulupler kacirmaz bu firsati. Ben isimli oyuncu bakacagima hemen bunun uzerine cokerdim .
Evet Terim'in son doneminde bizimle adi geciyordu.Fred, Parades, Ndombele gibi oyuncuları gitmektense Bellagerde'ye net giderdim. Zaten daha önce bizimle adı geçmişti.
Başka Galatasaray yok beyler.Bugünkü maçta futbolun kanseri şeref yoksunlarının hakem desteğiyle her platformda satın aldıkları adamlarla bize savaş açmışlar belli.Bu köpekleri gene düdükleyecek bu aşağlık düzene durdiyebilecek tek biz varız.İlk hafta kazaydı sorun değil Allahın izniyle telafi ederiz.Yeterki birlik olalım bu şerefsizlere karşıTakıma hep destek tam destek
Önce yedek kadroyla lubjanaya çakalım
Sonra haftasonu tsyi tarumar edip sezona başlangıcımızı yapalım
sevdamızdan vazgeçmen beni üzerO halde gündüzi+belle gelsin. Mitzö+casper out.