Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Strasbourg'u Chelsea'nin sahibi satın almıştı o yüzden artık oradan iyi adamları almak zor. Onu ya Chelsea'ye yada PL'ye 20 milyona satar.
Katilmiyorum. Bugun en iyi oyuncularini 18 milyona Arabistan'a sattilar. Chelsea kalibresinde oyuncu olsaydi coktan alirlardi zaten para problemleri yok. Son senesi kalmis, 10 milyon euro civari bir rakam bekliyorlar.

Açıklama yapmazsa yönetim bu sezonu böyle veririz. Hakem eliyle maçı hediye etti.

Eğer dediğin gibiyse keşke hiç uzatmadan bu arkadaşı alsak orta sahaya.
Zaten oyuncu uzatmaktan yana degil, bu sene alamazsan seneye bonservisi elinde EPL yapacaktir gecen sezondan beri pozitif bir cikis yapiyor. Bu sene de boyle devam ederse iyi kulupler kacirmaz bu firsati. Ben isimli oyuncu bakacagima hemen bunun uzerine cokerdim .

Zaten oyuncu uzatmaktan yana degil, bu sene alamazsan seneye bonservisi elinde EPL yapacaktir gecen sezondan beri pozitif bir cikis yapiyor. Bu sene de boyle devam ederse iyi kulupler kacirmaz bu firsati. Ben isimli oyuncu bakacagima hemen bunun uzerine cokerdim .
Fred, Parades, Ndombele gibi oyuncuları gitmektense Bellagerde'ye net giderdim. Zaten daha önce bizimle adı geçmişti.

Bellegarde gelsin, boyu da uyuyor 1.72

Fransiz, ustune siyahi. Tutmama sansi yok

Takıma hep destek tam destek

Önce yedek kadroyla lubjanaya çakalım

Sonra haftasonu tsyi tarumar edip sezona başlangıcımızı yapalım
Başka Galatasaray yok beyler.Bugünkü maçta futbolun kanseri şeref yoksunlarının hakem desteğiyle her platformda satın aldıkları adamlarla bize savaş açmışlar belli.Bu köpekleri gene düdükleyecek bu aşağlık düzene durdiyebilecek tek biz varız.İlk hafta kazaydı sorun değil Allahın izniyle telafi ederiz.Yeterki birlik olalım bu şerefsizlere karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt