- 15 Eylül 2009
- 65.319
- 11.748
- 2.993
genduziyi alsak bile herif sacini sifira vurdurur öyle biner istanbul ucagina
kivircik sacli gebduziyi asla gs formasi altinda izleyemeyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
genduziyi alsak bile herif sacini sifira vurdurur öyle biner istanbul ucagina
Gram sallamıyor kesin olarak anladım kesinlikle en net bilgi alan kişidir.
Bundan önce forumda yazdılar. Bu hesapta ayrıca sallayıp duruyor zaten orası ayrı.
@Melikşah Aydoğan'dan mı bahsediyorsun rtsGram sallamıyor kesin olarak anladım kesinlikle en net bilgi alan kişidir.
Onların maaş bütçesi düşüktür yav madem uyguna gelebiliyor biz çekelim işte Ramosla falan ugrasana kadarBonucci -> Union Berlin
Union Sampiyonlar Ligi gruplarina kaldi bu arada.
Ilginc bir yapilari var. Süper Ligimsi transferler yapiyorlar. Datro Fofana ve Gosensi de aldilar.Onların maaş bütçesi düşüktür yav madem uyguna gelebiliyor biz çekelim işte Ramosla falan ugrasana kadar
Kesinlikle bende Kayseri maçını orta sahaya bağlıyorum kısır bi maç oldu az gittiğimizde bile hücum aksiyonlarında iyiydik aslında bi pozisyonda dağıttık hatta takım kötü değil orta saha olmadığı için oyunu kuramıyoruz süreklilik olmuyor kilit pas atan orta saha yok mesela zahayı aldıktan sonra 2-3 sağlam kilit pas atan topçu olsa skoru açardık aslındaoyun tarzımız orta sahasız bir hiç. tek kişinin uyumsuzluğu tüm programı bozuyor. o yüzden kim gelecekse gelsin oynamak istediğimiz oyunu işleyelim artık sahaya. erken açtık sezonu hala as 11 le çıkamıyor olmamız sıkıntılı vallaha. daha bu adamların saha içi uyumunu bekleyeceğiz. bunlar hep süreç. bu süreçte puan kaybı fazla olursa sampiyonluk gider. en az geçen sene kadar puan toplamalıyız. önümüzdeki sene cl ine girişin daha basit olacağını düşünürsek gene +30m lik bir gelir söz konusu. bu sezonla birlikte min 60m lik gelir demek bu. daha gruplarda yapacağın şeyler ekstrası olacak.
buna göre davranmalı ona göre mücadele etmeliyiz.