Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.291
- 102.410
- 5.238
evet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet
Mesela fb gibi hic pazarlik etmeden direkt 15m euro verip Fred'i almaliydik. Sonra millet burayi yangin yerine cevirirdiBiz bu zamana bırakmadık sorun orada, ilgilenilen oyuncular üst düzey olunca süreç ister istemez uzayabiliyor. Yani istediğimiz oyuncular tamam ben geliyorum dedi de biz dur gelme demedik sonuçta.
şimdi zaniolo yerine yeni adam arayalım.
İyi akşamlar arkadaslar bana gelen son bilgiye göre 5 milyon kirama opsiyonu 23 milyon zorunlu opsiyon ve 3 milyon kolay bonuslarla transferin bittiği yönünde KAP gelmeden net rakamları sallayacagim tekrar pardon bildirecegim..

Obligatoryyyyyyyyyyyyy
Aynen editledim. Bu konuda görüşülüyor belli ki.Satın alma seçeneğinin zorunlu olup olmayacağı henüz belli değil.
diyor
Samiyen hepsini biliyor yeaaa diyen zübükler vardı sabahSilmis
Obligatoryyyyyyyyyyyyy yazan ilk kişi. Bu konudaki görüşme devam ediyor sanırım.
Bu adamlara ffp ugramiyor mu? Chelsea rekor transfer bedeli verdi bu yaz sanirim. Ne etti en son?Chelsea 70 Milyon Euro'ya Roméo Lavia'yı Transfer Etti
Southampton'da forma giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Romeo Lavia, tercihini Chelsea'den yana kullandı. Liverpool'unda peşinde olduğu başarılı futbolcu, kararını mavilerden yana kullandı. Chelsea, genç futbolcunun transferi için kulübü Southampton'a 60 milyon Sterlin bonservis bedeli...www.gscimbom.com.tr
olmaz. raşit diyenlerin büyük çoğunluğu zanioloyu 3-5 e satılsın diyenlerdi. Şimdi intikam zamanıTete var, Raşit de gelir banko.
Bu ikisi yeterli bence.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi