Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.356
- 2.966
- 2.088
Şuna ne soruyosunuz renkdaş. Twitterdan duyup gelip burda sallıyor. Paredes geldi dedi ondada patladı
Adam resmen parodi hesabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şuna ne soruyosunuz renkdaş. Twitterdan duyup gelip burda sallıyor. Paredes geldi dedi ondada patladı
Uefa Avrupa Kupasıyla hemen hemen aynı primleri nasıl bu da aynı değil reis yavIyi de o kupadan UCL yok.
Aston villanın UCL ye katılma şansı Tff1. lig ekibi bodrumsporun süper lig şampiyonu olabilmesiyle aynı şans seviyesi.
Zahanın imkanı yok arkadaşlar ne zahası ya GS ilgilenmiyor 1.5 dk sonra zaha kap geldi ney kim uyduruyor lan![]()
Aklıma ilk o geldi

Kadirin yayında söylediklerini yazdım orada yanlış anlaşılma olmasın ben o sıra forumda bile yoktum tatildeyken ögrendim zahayıBaci Biboş
Aklıma ilk o geldi![]()
Birader engelle istersen bu kadar tepkili isen, Twitter'a girecek vaktim dahi olmadı telefonu elime aldım mesaj gelmişti, aynen ilettim rakamlar ortada aynısı yazıldı mı rakam itibariyle bir tane örnek rica edebilir miyim?Şuna ne soruyosunuz renkdaş. Twitterdan duyup gelip burda sallıyor. Paredes geldi dedi ondada patladı
Roma, gecen sene UCL oynadi mi?Uefa Avrupa Kupasıyla hemen hemen aynı primleri nasıl bu da aynı değil reis yav![]()
Sergen nerede asılEmir Sato evde duvarlara yumrukluyor bilgisi geldi.