Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kazakistan gibi yaparlar herhalde. Ama Suudi UEFA'ya katilirsa Milli Takim'i da Avrupa kitasinda sayilacak dimi?
milli takimi bilmem, nasil eurovisionda avustralya misafir olarak girdi sonra kalici oldu, simdi bu gibi bi durum araplarada kesin yapilir, heleki cr7, neymar, benzema gibi yildizlar varken saglam reklam olur, hatta messinin miamiye bile davet gelir, wild card euro leaguedeki gibi, kafalarina göre davet😂

Zaniolo'yu alan da yönetim satan da yönetim. Millet hayal dahi etmezdi bizim takımda görmeyi.

Şampiyonlar liginde Zaha-Icardi-Zaniolo aynı anda görmeyi çok isterdim ama Türkiye'de bir takımın toplamda 30 milyonu aşan bir teklifi reddetme lüksü yok. Kaldı ki Erden Timur bugün Zaniolo'yu gönderir yarın Felix'i çeker yapmayacağı şey değil.

Opsiyon zorunluysa sıkıntı yok. Seneye bankalar birliğinden çıkarız paranın tamamı kasaya girmiş olur daha iyi olur.

F3boFVTWUAANw7o

Erden Timur satın alma opsiyonun zorunlu olması gerektiğini bilmiyormuş az önce time’ı yenilemiş futbol ordinaryüslerinin “opsiyon zorunlu değilse rezillik” tweetlerini görmüş. Aston Villa ile görüşmeler yeniden başladı.
Erden Timur'un bu cok bilmislerden ogrenecek cok seyi var,daha comez

super lig tarihinin en yüksek bonservis bedeli mi olacak acaba
30m üstü var mıydı daha önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt