Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oluyor kardeşim Beşiktaş istemezse 100 milyonda versen alamıyorsun bu konuyu forum olarak kapatalım artım jk forumlarında dalgamız dönüyor artık

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunlari ciddiye bile almiyoz, götüne don alacak paralari yok small club

Dün gecede söylemiştim bugünde söylüyorum bize hem bağlantı hem de şutör bir oyuncu lazım. Her maç illa kaleye kadar girip golü atmak zorunda değiliz. Ya da Icardi her kafa topunu 90'a atmasını bekleyemeyiz. Şurada bir oyuncu olsa Zaha topu çıkarsa bizim kadroda bomboş şut çekip %100 gol atar diyebileceğimiz bir isim var mı cevabı basit yok bir ihtimal Zaniolo olsa olabilir. Ya da Zaha koşuya devam ederken önüne bırakabilecek biri var mı o da yok.

İşin özeti rakip boşluk verirse bize ceza kesen bir topçu lazım.

opy2udf.png
Gedson'un şu bölgeden attığı gol sayesinde adamlar +3 puan hanesine yazdırdılar ceza alanında 2 kişiden biri arkaya çıkardı maç 0-0'a kitlenmişken Gedson iyi bir şutla rakibe cezayı kesti bir de Gedson iyi bir şutör değil buna rağmen attı.

Gerçekten bu Gedson mevzusu çok bayatladı yaw, Geçen sezon Gedson'suz 88 puanla lig rekoru kırdık açık ara şampiyon olduk. Dünyadaki tek futbolcuymuş gibi takılı kalmanın bir manası kesinlikle yok. Bu kadar yangın yapılacak Gedson sahada adım atsa konuşulacak kadar mevzu olan nedir cidden anlamıyorum.

Son düzenleme:
Fenerin aldığı genç yetenekde ki göbeğe bakın.

Billing adamlarin oynayan topcusu niye satsinlar yav. Satsalarda 15-20ten aşagi olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt