Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocaya eleştirilere katılıyorum ama yanında kac tane yardımcı var hicbirimi uyarmıyor anlamıyorum

bence de, 4 3 3 geçme vakti geldi geçiyor...
Bizim adımıza en sağlıklısı olur olivera aslında kötü ama gömüldüğü kadar değil adam boş alan bulamıyor kendine 4-3-3 de Torreira yanında basan bir 8 daha olsa oli o boş alanları bulup değerlendirir zaten pamuk gibi adam bide yanında Berkan eziliyor topla oynayamıyor

Sahadaki en iyi isim Bakambuydu, çıkması da bir o kadar saçmalıktı. Dubois tercihini konuşmuyorum bile. Bir de madem Torreirayı oynatmayı düşünmüyordun koysana o zaman Midsjtoyu ortasahaya hamle yapardın. Hoca bugün akıl tutulması yaşadı resmen.

Bu hafta bir sol kanat bakarız muhtemelen

IMG_4011.webp

bu sene fb gibi transfer yaptı aynı bölgeye 50 tane adam aldık

Alınan isimler ve alınacak isimler isim bazında gayet kaliteli olabilir çok kaliteli tekniğe sahip olabilir ama takım kimyası, takım mühendisliği doğru kadro başka bir şey. Yani mesela basketbolda gösterişsiz ama pis işleri yapan adamlar vardır bilirsiniz. Hiçbir istatistikte ön planda değildir ama bütün pis işleri yapar, takım için çok değerlidir. Her oyuncu isimli olmak zorunda değil. Takım olabilmek için isimsizlere, pis iş yapanlara, askerlere de ihtiyaç var.

Açıkçası korkum o ki bu sene takım mühendisliği biraz yanlış yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Mesela ben Tete 'yi kafamda konumlandıramıyorum şu an. Bir çok isim var daha gelecekler de var kim nerde nasıl hangi rolde oynayacak çok zor.

Okan Hocanın işi bu sene geçen yıldan daha zor. Allah yardımcısı olsun bir kaç kötü sonuçta daha işler kendisi açısından ters gidebilir. Forumda ve sosyal medyada çok fazla cellat var.

bu arada dubois'in çıkışından sonraki tepksini yersiz bulduğumu belirteyim.
ne oynadın da tepki gösteriyorsun
kendi performansına tepkiyse eyvallah ama hocanın kararına ise saçma bir hareketti.

4-3-3 oynamaz hoca. O durumda Rashica gelirse Rashica, Kerem, Zaha ve Tete dörtlüsünden 2 tanesi hep yedek kalir ve takim ici sorun cikabilir.

Geçen seneden ısrarla söylüyorum, takım dizilişimizde çok büyğk sorunlar var

Zahayı 4-2-3-1in kanadına atıp bekine yardım isteyemezsin

4-3-3e acil dönülmeli ve tempolu bir ortasaha yapılmalı

Takım boyunu 60 metreye çıkardığımız her maçta puan kaybederiz, buna acil çözüm lazım

Dubois adam olsun. Sanırsın o dakikaya kadar Cafu gibi oynadı da bir de tepki gösteriyor.

hakan çalhanoglu uzattı mı sözleşmeyi keşke 10-15 verip getirsek sınır yüzünden yapboza dönecek takım

icardi hariç kimseyi net olarak yazamıyorum. pozisyonlar üst üste biniyor.
zaha ya da kerem'den birini sağa atmak durumunda kalabiliriz.
mertens 10 numaraya transfer olmadığı takdirde oynamaya devam edecek gibi geliyor. çünkü o pozisyona koyacak adam yok.
daha tete de var gerçi. zor iş valla.

Bence en rahat yazılacak yer icardi ve tete/rashica. Bunlarda sorun yok, 4231 devam edecekse bir 10 numara lazım, kim o ? Kerem de zaha da yapamaz, adamların verimi düşer. Bu kadro 4231 oynayamaz, oynayacaksa kerem kesilir.

50 kere yazdım reis maç içinde. Hatlar kopuk pas yapılamıyor diye. Enine tüm saha, boyuna da 60 metreye yayılıyor takım. Allah için o takıma xavi iniesta koy istersen ne kadar ps yapabilirler

Rakip zaten sert, üstüne üstlük geçiş hücumu arıyor, takımı yanaştırsana birbirine

Ortasaha zaten ayaksız, sen bu adamlardan bu kadar geniş alanda ne bekliyorsun

vallah ilk zalgiris maçında yazdım

ben bu sene ümitli değilim

sorunuda yazdım

hazırlık maçlarında bir ümit belki kabuğundan çıkar diye ümitlendim

geçen sene şampiyonluğa giderken takıntılığını göz ardı ettim

ama bu takıntılığı bu sezon bize pahalıya patlayacak

olmuyor büyük takım hocasının a b c d planları olur

birşeyler dener farklılık koyar

yok abi korkuyor adam yapamıyor

4 haftadır bangır bangır bağırıyorum berkanı 6 oynatan adamı zaten sorgularım
tam bir akıl tutulması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt