Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa fener ile konferans liginde karşılaşırsa Zaniolo atacağı her gol başına +1.000.000 euro hesaba yatacakmış.

kiralamak baslı basına rezillikken,15-20 mac sarta baglı bilmem ne zorunlu madde ayrı sacmalık.oynatmazlar kalırsın ortada,2 maç sonra sakatlanır yine para vermezler.

her halukarda kazııklanıyoruz..öte yandan sakat harrisonu bile küme düşme maddesinden ötürü kiralayacak ve sadece opsiyon koyduracaklarken zanioloda zorunlu satın alma maddesi koyduracaklarına inanmanız büyük saflık

fabrizonun bir twitiyle herkes haplanmıs gibi.göreceğiz sonunu heleki 16 agustosta

Zaniolo konusunda cidden kafam karıştı resmi açıklamayı beklemek lazım.

Araplara ve ruslara gitmek istemedi adam, ilk geldiği gün zaten burda genel ortak düşünce yaz transfer döneminde elimizde tutamayacak oluşumuzdu, bir nevi Zaniolo 'ya geçiş görevi gördük katkı da aldık diye bakıyorum kendisinden. Eğer deseydi ki ben araplara gitmek istiyorum, alacağım paraya bakacam, kemiksiz 35'e gönderirdik ama durum öyle değil malesef. Bence gayet ideal bi anlaşma, işler tatsız yerlere gitmeden.

Yeterince de beklendi zaten 35lik bir teklifin gelmeyeceğinden emin olmuştur yönetim

15-20 maç kesin oynar diyenler. adam o parayı vermek istemezse 14 maç 89 dakika oynatır yine vermez. zorunlu olmayan opsiyonu zorunlu diye yedirmeyin taraftara.

Sabahtan beri fingirdek ayşe gibi geziyorum bi zaniolo muhabbetini okudum gerisini bilmiyorum neler oldu özet geçsin birileri de günümüz hüzünlensin

Bir de şunu ayırt edelim;

Niye 35 vermiyorlar da bonuslarla 46 veriyorlar?

Çünkü 35 direk cash hesaba yatırılması gerek. Belki şuan o paraları yoktur yani taksit ile transfer yapmak farklı, direk nakit ödemek ayrı, az maz bir para değil çünkü

ederini bulan her futbolcuyu satılır. mesela geçen sene marcao'yu istediğimiz ücrete satamadık ama adam bir sakatlandı hala kendini doğrultamadı. satmasaydık da bizde sakatlansaydı bugün elinde kalmıştı.

aynı durum zaniolo için de geçerli ki 2 kez çapraz bağ koparmış bir oyuncu. 30-40 milyonlardan bahsediliyor. adamın çıkış maddesi zaten 35 milyon. bu sene bizde uçup kaçacağı da belli değil. oyun sistemimize ve mevcut eldeki oyunculara bakınca da yüzde yüz bizim oyun yapımıza uyan bir oyuncu değil.

hadi her şey yolunda gitti, zaniolo süper oynuyor diyelim. 15. haftada çapraz bağları tekrar koparırsa ne yapacağız? 30-40 milyon teklifi reddedip bu paraları riske atacak mali durumumuz yok. ki yerine tete gibi potansiyelli mevcut piyasa değeri 25 milyon olan adam var. üzerine de rashica alınacak daha.

yok gelen para ramos'a mı gömülür şuna mı verilir. bırakın bu işleri. erden timur hepimizden fazla düşünüyordur bunları. zaniolo'yu hayal bile edemezken getiren adam bu. emin olun en iyisi neyse onu yapacaktır

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İnşallah Zaniolo mükemmel oynar. Aston Villa harika bir sezon geçirir. Konferans Kupasını falan alır. Kolay zor bütün bonuslar devreye girer.
Biz de 46.5 milyon Euro’muza kavuşuruz.

bu iş hala kolpaysa jadon sanchoyu kiralayacaklar zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt