Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sözü verdiyse bize susmak düşerAslanım 1 haftalık idmanla az daha yine saplayacaktı. Sana güvenimiz sonsuz kral
bilen var mı bu sayfayı
Ibretlik olsun diye profilimde var sevdigimden değilProfilindeki adam olsa 2 al ver yapar verirdi maçı![]()
okan burugun keyfini bekliyoruzTorreira tam olarak neden oynamıyor? 2 hafta sürer mi bir mide bulantısı
bilen var mı bu sayfayı
Ben de bu zeminde Torreira'yı sahaya atmazdım. Haftaya oynar.okan burugun keyfini bekliyoruz
torreira bu takımın hepsinden cok idman yaptı sakatken bile
boeyde kampa katılmamıstı oynatılınca tüm takımdan iyi cıkmıstı torreirada öyle cıkacak iyi izleyin
Bir orta saha 2 de orta saha gidişi yeterli bence . Yanı toreira berkan kerem xOkan hocaya futbol öğretme seanslarının bitip duyumların yağmur gibi akmaya başladığı bir yarın diliyorum herkese.
Zaha ile icardinin uyum yakalamasına bakar bu sezon ondan sonrası cennet gibi geçersözü verdiyse bize susmak düşer
Olmazsa tete zaniolo zahayı gönderir rashica rashica rashica alırız bulamazsak klonlatırız.4-3-3ten başkasını oynamaz bu takım açık ve net. Tete de takıma girince daha iyi anlayacağız. Elinde zaniolo tete zaha gibi kanatlar varken 4-2-3-1 oynayamazsın. Futbolda ortasahan kadar konuşursun. 3lüyü tore-transfer-transfer/demirbay rotasyonu yapmadan başarılı olamayacak gibi hoca. Her işin transferle çözüleceğine inanıyor