Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 603
guendouzi veratti paketi bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu şekil saklan.Zaninin gidişine şu şekil üzülüyorum
![]()

ben ne uzulecegım zanıolo 15 e gıtse razıyımDaha cok uzuleceksiniz recocum,kap bi gelsin,heycanla bekliyorum
abd korktu hazır degil ukrayna savasından ötürü çin savaşına artık baska baharaKorkudan sığınağa kaciyorduk Recep beye güvenip. Rusya Ukrayna savaşını ilk yazanlardan, Tayvan çin gerilimi, ABD başkan yardımcısının uçağını takip ettik yahu daha ötesi var mı dusurecekler dusurmeyecekler tombalasiyla. Birinde de UFO kovalamacasi vardi
Evet bende begenmiyorum o hallerini,kazma duruyor bazen sahadaben ne uzulecegım zanıolo 15 e gıtse razıyım
rakibin icinden gecmeye calısıyor herif umrumda degil
Alacağımız en iyi adam oydu ama o fırsatta kaçtı.totenhamdan şu genç arkadas gelir,vardı ya bacakları ndiaye gibi olan.bissouma degil
Ben forumun tarkaniyim renkdas,olacak o kadarüstad hg,sen gelir gelmez alevlendi ortalık
Sergen sever beni yav engellemezŞu şekil saklan.
![]()

götü avuçlamak iyi bir şey degil mi rtaşBu ortasaha ile götü avuçlarız biran önce giden gitsin gelen de takıma katılsın
Oglum en kotu sene sonu gelecek,uzulmezaniolo satışını duyanlar 8 no bonservisini arttırır şimdi keşke 8 geliş öyle gitseydi
ulan 15 gün olmadı şansa yaşıyoruz
![]()
Zanyolasfi
Sergen sever beni yav engellemez
Değişirgötü avuçlamak iyi bir şey degil mi rtaş