Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rengolar bu arada bu Tete’de cidden hiç topçu tipi yok ve videolarda beğenmedim. İnşallah şov yapar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sen hep böyle negatif mesajlar mı yazıyordun yoksa başka garip durum mu var? Diğer mesajların da hep negatif.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

ben zaniolo hayranı degilim.35i veren alsın.hala kiralık haberine seviniyosunuz,zorunlu madde falan olmayacak giderse.kap gelirse görürsünüz.ben yangınımı yaptım,sonra cips ve kola ile sizin yorumalrınızı okuyacagım 16 agustosta
Bu kizan benim forum hayatimi bitircek cani neye inanmak istiyosa ona inaniyo

Çok affınızınıza sığınarak söylüyorum arkadaşlar ben transfer dönemleri buraları çok okurum ama pek yazmam kırmızı üye olmamdan anlaşılıyor zaten ama buraya yazan çoğu kişinin ismini bilirim okuya okuyan kazındı.

Kalkıp da Gsc efsanesi rütbesi olan birine laf etmek haddime de değil gibi geliyor uzaktan takip eden normal biriyim sonuçta ama bu Sergen Zeren adlı adam böyle değildi önceden diye hatırlıyorum neden şu an hep bir anda girip 50 tane olumsuz mesaj yazıp her şeye saldırıyor. Rahatsızlık verdi yani kimseyi engellemek istemem normalde

Eğer opsiyon şartı çok zor değilse (süreye bakmadan 15-20 maç) ve denildiği gibi 35 milyonu ve üzerini alabiliyorsak yüksek kiralama bedeliyle o zaman yonetimden özür dileyip koşulsuz şartsız destek olurum ama eğer duz opsiyonsa ve 35 altiysa o zaman işler değişir.Elimizdeki starı ve en değerli oyuncuyu vermenin bir bedeli olmalı, imaj kaybı da olur bu ileriki zamanlar için.Olympiakos,Brugge gibi ortalama kulüpler bile gelir kapıya der ben istediğimi alırım bunlardan zaten

Ramos olayı biraz abartı gibi olacak .
Bizim önceliğimiz sisteme göre orta saha almak olmalı. Bize iki orta saha lazım biri torrera gibi olmalı diğeri de belhanda tarzı ince işler de yapacak ara pası verecek koşu yoluna defans arkasına isabetli pas atabilecek .Hocanın 4 2 3 1 de ısrarını da anlamiyorum oyuncuların performansı düşüyor bu sistem ile 4 3 3 oynasak yada 4 4 2 belki mitso oliviera Berkan Kerem demirbay dan daha fazla katkı alabiliriz .
Yunus Yusuf mitso den hiç verim alamadik geçen seneden beri takimin keremin ayağına bakması da daha beter olan durum .

en son nezaman ekler yedin
Bir daha alıntılayıp böyle saçma sorular sorarsan, Zaniolo’nun satış bedelinin TL karşılığı gün kadar atıcam seni.

Bügün acaba Kap gelirmi? Bu sene Zani, seneye teteyi bu sekilde gönderecegiz, onun yerinede baska firsat transfer gelecek. Ancak bu sekilde hayatda kaliriz.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Görüşmelere başlanmıştır kap’ını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt