Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Y. Demir gitti

Bizde yapamamasi uzucu, cok umitliydim gecen sezon basi kendisinden. Umarim tekrar futbol oynar. Hoca ile arasinda ne oldu kimse bilmiyor..

Yusuf Trabzon’lu inattır. Hoca ile bir konuda anlaşamamıştır, kafasına yatmamıştır, sonrası durum buraya kadar gelmiştir.

Nelsson 20M €
Midtsjo 3M €
Morutan 5M €
Zaniolo kira bedeli 7M €

35 milyon euro gelecek kasamiza bunlar gerceklesirse.

Ramos'ta alinir, Dominguez veya baska bir orta saha da. Cok istenilen Rashica da gelir artik.
24 yaşında ki Nelsson satıp 37 yaşında Ramos almak ha. Dikkatinizi çekeyim bu senaryoda elimizde Boey dışında satabilecek topçu kalmıyor. Zira Zaniolo ve Nelsson gidiyor

Bugün Keremin Zaha ya bir asist yapmasini ardindan birbirlerine simsiki sarilmalarini istiyorum
Zaha & Kerem

1692088491468.webp

Zaniolo'nun yüksek kiralama bedeli üstü satış opsiyonuyla gitmesi Roma'ya verilecek kardan payı da azaltıyor.

Villa opsiyonu kullanırsa 22.5'a alacak oyuncuyu ve sadece 5-6 milyon euroluk karın yüzde 20'si Roma'ya gidecek

Kimin yerine oynatıyoruz Ramosu? Nelsson mu gidiyor Apokerim mi kızağa geçiyor? Saçma sapan bir transfer olur Ramos hele bu maliyetlerle dumduz soygun olur.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

24 yaşında ki Nelsson satıp 37 yaşında Ramos almak ha. Dikkatinizi çekeyim bu senaryoda elimizde Boey dışında satabilecek topçu kalmıyor. Zira Zaniolo ve Nelsson gidiyor
Baska bir genc oyuncu bakiliyormus -ileride para edecek- , belki baska bir mevki icinde olabilir bu.

Hem Zaniolo super yetenek diyorsunuz hemde Aston Villa'da yedek kalir ve sene sonu geri doner diyorsunuz.
Ben de bunu anlamıyorum bu kadar iyiyse zaten opsiyon kullanılacaktır asıl kullanılamazsa o nolacak onu konuşmak lazım bir daha bu seviyedeki takımlar bile denemeyebilir kendisini o yüzden buradan alacağımız para çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt