Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F3gAo5VXUAES_Ax

De Paul çok iyi oyuncu. Eğer alırsak ve Dünya kupasındaki gibi oynarsa, ben diyim size ortasa Çanakkale geçilmeze döner Torreria ile. Guendouzi'yi alsak adam makina gibi hem de çok iyi top kullanabiliyor. Ama çok geç kalıyoruz orta saha transferine.
Kim gelirse gelsin ilk yanındakine alışacak, sonra önündekine alışacak, sonra arkasındakine alışacak filan en son Okan Hoca'nın verdiği taktiklere alışacak filan. Gerçi şuan çok taktik maktik yok doldur boşalt yapıyoruz. Yani taktiksel olarak çok geride değil:) ama artık biri gelmeli. Sergio çok iyi oyuncu ama kendisine gereksiz bir özgüveni var.

Rashica geldiginde o da yedekleyebilir ayrica Ali Turap'i yedek oturtmak daha mantikli bana kalirsa.
Katılıyorum bize asıl genç bir 6 no lazım Torreira'yı yedekleyecek. Keşke Okan hoca biraz cesur olsada Torreira'nın olmadığı maçlarda onun yerine Efe Akman'ı oynarsa Berkan -Oliveira ikilisinden çok daha uyumlu olurdu Berkan-Efe veya Sergio- Efe.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılıyorum bize asıl genç bir 6 no lazım Torreira'yı yedekleyecek. Keşke Okan hoca biraz cesur olsada Torreira'nın olmadığı maçlarda onun yerine Efe Akman'ı oynarsa Berkan -Oliveira ikilisinden çok daha uyumlu olurdu Berkan-Efe veya Sergio- Efe.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Efe ve Ali Turap kadroda olmali bence hatta mac kadrolarinda yedekte bile olmalilar artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt