Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.485
- 102.563
- 5.238
Armaya ihanet ediyorsunuz bir ispanyol gavat için!Burak ayagını ramosun önune koymuş ramosun başka şansı yok hata burakta![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Armaya ihanet ediyorsunuz bir ispanyol gavat için!Burak ayagını ramosun önune koymuş ramosun başka şansı yok hata burakta![]()
gözümde fblisin bundan gayrı
@Onur Üründültansel yasaklanmalı
KUDURgözümde fblisin bundan gayrı
Geçen yayında kendiside açıkladı her alev attığında transfer haberi diye.45 yaşındaki herifin tweetlere bak ya rezillik
Mağarada yaşaması lazım bunu demesi içinAkşama yine biri gelip renato sanchesi alalım orta sahaya uyar diyecek
Gidenler için atmıştır. 4 kap desen Yusuf, Yunus, Morutan, Zaniolo.Havalar gene çok sıcak
ramos anttartika da çıplak oynar, üzerine duş diye buz banyosu yapar. yıldızdan kastımız ramossa altını çizmek istedim.Yildiz manyakligi var bazilarinda, futbol 11 yildizla oynaniyor kafasindalar . Gecen gun de dedim, bizim taraftarin bir kismi cabuk simariyor iyice bulutlar uzerinde oluyorlar. Yarin karli soguk Sivas deplasmaninda gotum basim agriyor ben oynamam diyenler olursa gorurum ben onlari.
Biraz Ramos alevi gibi geldi.Gidenler için atmıştır. 4 kap desen Yusuf, Yunus, Morutan, Zaniolo.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pek değerli Tansel ahbabımın forumda yasaklanması mümkün değildir
E zaha ve tete kanat zaten.daha neden rashicayi alalim?okan burugun her söylediği olacak diye bisey yok,zaniolo gittiyse onun muadili gelir,rashica degil.erden timur vizyoner ve akilli.mertens harici 10 numara yok.bostaki tetey alip kimse tarafindan istenmeyen rashicaya 7-8 milyon mu vercegiz?tiielemans da gelecekti okan hocaya göre.tranaferde hersey son dk değişir,zanioloda olduğu gibi.rashica bekleyen kendini kandırır,gorecegizDaha gecen hafta Okan Buruk Rashica' yi istiyoruz demedi mi? Dedi. Senin gosterdigin tweet 1 ay oncesinden.
Mağarada yaşaması lazım bunu demesi için
sen yine de öyle deme yav arabistana gidip imza atmış adamı gelir diye bekleyenler vardı.Bakambu var öylesen yine de öyle deme yav arabistana gidip imza atmış adamı gelir diye bekleyenler vardı.
İngilizce 3bin kelimeyi anlıyorsa ben buna hocam diye peşinde gezerim.
Her attığı transfer bu arada.
Tansel’e önümüzdeki 1 saat sövmek serbest miydi?