Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yildiz manyakligi var bazilarinda, futbol 11 yildizla oynaniyor kafasindalar . Gecen gun de dedim, bizim taraftarin bir kismi cabuk simariyor iyice bulutlar uzerinde oluyorlar. Yarin karli soguk Sivas deplasmaninda gotum basim agriyor ben oynamam diyenler olursa gorurum ben onlari.
ramos anttartika da çıplak oynar, üzerine duş diye buz banyosu yapar. yıldızdan kastımız ramossa altını çizmek istedim.

CrbQ6_NXYAATqst.jpg

Daha gecen hafta Okan Buruk Rashica' yi istiyoruz demedi mi? Dedi. Senin gosterdigin tweet 1 ay oncesinden.
E zaha ve tete kanat zaten.daha neden rashicayi alalim?okan burugun her söylediği olacak diye bisey yok,zaniolo gittiyse onun muadili gelir,rashica degil.erden timur vizyoner ve akilli.mertens harici 10 numara yok.bostaki tetey alip kimse tarafindan istenmeyen rashicaya 7-8 milyon mu vercegiz?tiielemans da gelecekti okan hocaya göre.tranaferde hersey son dk değişir,zanioloda olduğu gibi.rashica bekleyen kendini kandırır,gorecegiz

Şu nasıl bir harcama Erden Timur'a bu parayı versek 3 yıl içinde şampiyonlar ligi şampiyonu yapacak kadroyu kurmazsa adam değilim.

hpn2t2e.png

Şu an Erden Timur dakika başı Psgspor başkanını arıyormuş Paredes'i bize satın demek için. 68 tane cevapsız çağrı olmuş.

Twitter'a bunu yazsam inanacak onbinlerce fener'li angut çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt