- 1 Ağustos 2009
- 47.136
- 49.467
- 4.878
Seni de atacam yakında sakin ol artık SergHepsi engelli ama bana laf atan olursa,cevabını görecek.su umut ışığa kil oluyorum zaten,ona yakinda kufredecegim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seni de atacam yakında sakin ol artık SergHepsi engelli ama bana laf atan olursa,cevabını görecek.su umut ışığa kil oluyorum zaten,ona yakinda kufredecegim
#derhal satmalı yahut takasta kullanılmalıBaya kötü gerçekten,bende baktım.zaniolnun yerine alınmış bi de![]()
Tamam işte zaha ve tete geldi ve yabanci 2 kanat var,artik 10 numara alacagiz.rashicaya yedekte dursun diye niye para verelim?cok mu mantıklı 3 yabanci kanat?yoksa raahica takıntısı mi var hepinizdeSergen 2 saatte bile her şey değişebiliyor sen 2 ay önce söylenen şeyi paylaşıp duruyorsun.
1 aya kiralansin yazarlar zaten#derhal satmalı yahut takasta kullanılmalı
Sozum Ramos icin degildi aslinda genel olarak buyuk yildiz isimlerden bahsettimramos anttartika da çıplak oynar, üzerine duş diye buz banyosu yapar. yıldızdan kastımız ramossa altını çizmek istedim.
Kerem X2çok fena türk sorunu yaşayacağız gibi
Cokta umrumda degil,ben atılmak isteyince sana yazarımSeni de atacam yakında sakin ol artık Serg
Engeli yedin#sergenbanyesin
Okan Buruk kendi kafasina gore konusmuyor ki? Biz istiyoruz diyor yani teknik ekip ve Erden Timur. Erden bey oyle dusunmese zaten oyle konusmaz.E zaha ve tete kanat zaten.daha neden rashicayi alalim?okan burugun her söylediği olacak diye bisey yok,zaniolo gittiyse onun muadili gelir,rashica degil.erden timur vizyoner ve akilli.mertens harici 10 numara yok.bostaki tetey alip kimse tarafindan istenmeyen rashicaya 7-8 milyon mu vercegiz?tiielemans da gelecekti okan hocaya göre.tranaferde hersey son dk değişir,zanioloda olduğu gibi.rashica bekleyen kendini kandırır,gorecegiz
Tamam da 20'ye satıp 15'e gendouzi'ye yatiriyorsun onun sakatlanmayacaginin garantisi var mı, futbolda sakatlık olur diye kadro mu kurulur?Allah göstermesin lucasin 6 ay lık bir sakatlık yaşamıyacağı garantisi yok. Klupler para olmazsa dönmez. 20 milyon e güzel para. İlla ki tutar bu 3 de 2 si tutsa zaten yeter.
Bakalım,gorecegiz.ayri goruslerdeyizOkan Buruk kendi kafasina gore konusmuyor ki? Biz istiyoruz diyor yani teknik ekip ve Erden Timur. Erden bey oyle dusunmese zaten oyle konusmaz.
#sergenyesin#sergenbanyesin
Tüccar A.ş Mi burası rtaş? Herkesi satalım Galatasaray A.Ş burası spor kulübü başarılar kazanmak için var Torreirayı da satmak için değil oynatmak birlikte başarılar kazanmak için aldık. Bu sakatlık mevzularını da aşırı abartıyorsunuz durduk yere niye sakatlansın bir oyuncu? şu sakatlanırsa , bu sakatlanırsa tamam futbolda sakatlık diye bir şey varda gören de hey ay 100 topçudan 80 i sakatlanan bir spormuş gibi konuşulmaya başlandı sakatlık mevzusu her oyuncu için.Allah göstermesin lucasin 6 ay lık bir sakatlık yaşamıyacağı garantisi yok. Klupler para olmazsa dönmez. 20 milyon e güzel para. İlla ki tutar bu 3 de 2 si tutsa zaten yeter.