- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
bjk tam kendine göre topçu bulmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle demişti röportajında.Ramos aponun idolü değil miydi yanlış mı hatırlıyorum
bjk tam kendine göre topçu bulmuş
yüzümde bi tebessüm...90+8 uzatmaların son dakikasına girdik durum 1-1.. korner atışı… Ramos yükseliyor…bir kafa… ve goooooolllll… Sergio Ramosssss. İspanyol boğası ben bitti demeden bitmez diyorrrr
Burdaki polyanalarla ömür geçmez,gerçeklere ihtiyaç var.gendouzi ve fofana yazıyorlar hayalperestler
Joao felix ve raschica sart
Ertem sesiyle okuyunca ulan harbi mükemmel olur.yüzümde bi tebessüm...
nelsson gitmek istiyorsa 25 cash getirecek
aksi takdirde tıpış tıpış oynayacak
Burger güzeldir, afiyetle ye.Burger almaya gidiyorum,mac haritasina bakacağım.daha
böyle dediğimiz için alamıyorlar muhtemelen rahat ol senOyuncuya hemen iletelim Erden Güney![]()
Ben onu Avrupa kadrosu sandım iki yerli vardı kadroda10noda keremi kullanmak daha problemli bence, 3. türk için gezgin ikinci forvet barış daha iyi bir çözüm olmaz mı

Kolpa ve vasfıyi takibe aldim twitterdan.hasan taysi abiyi engelledim @Kolpa Kemal Kürek @Vasfi Vural bana geri takip yapmayin,ben takip edilmekten hoslanmiyorum
Danyal field
Evet lig kadrosuydu kazım yazacağıma angelinoyu yazmışım düzelteyimBen onu Avrupa kadrosu sandım iki yerli vardı kadroda
Zaha ve Kerem'in aynı anda sahada olduğu bir sistem pek mümkün değil bence de. O yüzden Kazım'ı yine bolca kullanacağız gibi bu sene.
Bayern bu teklifi kabul etmez ki 5 m euro kiralama + 25 m euro opsiyon olsa belki eder neyse %1'de olsa ihtimal varsa kovalanmalı.
Waffle mı baklava mı?