Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi ozaman zaha ve teteyi gonderelim
Ne alaka bu yazdigin? Takimin her tarafi yildiz mi olur? Biraz kendinize gelin gecen sezon Rashica'nin katkisi olmasaydi Boey'in performansi da artmazdi. He ama habire Felix, Verratti falan isteyin super kafalar masallah.

Kodum sunepelerinin parasi yetmiyor herhangi bi oyuncunun bonservisinin tamamina :asd:

Maça odaklanın. Boşa yangın yapmayın. Kulüple sabaha kadar görüşsünler. Adamın menajerine net olarak söylediği şu: Galatasaray dışında kimse ile görüşmeyeceğim.

Ne alaka bu yazdigin? Takimin her tarafi yildiz mi olur? Biraz kendinize gelin gecen sezon Rashica'nin katkisi olmasaydi Boey'in performansi da artmazdi. He ama Felix, Verratti falan isteyin habire super kafa masallah.
Ben veratti istemedim.tetenin fransadaki defansif aksiyonlari rashicadan daha iyiymiş.tete rashica yerine geldi dedik,anlamadınız felix firsat transferi

Ramosun tokatlamadigi adam kalmamış adam Messi xavi puyol herkesi tokatlamis bakınız:

Adam diye gezen ramos burada kuyruğunu sıkıştırmış gördüm
1692118840046.webp

İhtiyacın olmayan adamlarla ilgileneceğine Rashica’yı bitir bir an önce.

Yıldız alayım daha çok yıldız alayım diye üst şişhane alt gümüşhane sikko bir takım olmaya gidiyoruz.
Ağzına sağlık, aynen de dediğin gibi bir takım olacağız bu gidişle. Rashica da bjknin büyük eksikliğini kapatır ve güç katar. Umarım almazlar yada biz alırız.
Yöneyim bariz saçmalıyor.

geçen sezon rashica ilk 11’e girdi 14/14 seri yaptık. tesadüf değil işte adam motoru oldu takımın torreira ile birlikte. yapmayın alın şu adamı ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt