Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama sonucta iyi cikti? Yani demem o ki tete iyi cikarsa o 11 olacak zaten rasika onun yedegi olacakti, maasi da uygundu yedeklik icin. Rasika olmadigi icin gidip baska kanat alacagimizi sanmiyorum. Ama bence buyuk kayip malesef
valla çıkan isim Ziyech. ona giderlerse senin safında yer alırım.

3 aydir almadiysak rashicayi zaha ve tete yuzundendi

imkansız transferlerin zorlanıp zaruri ihtiyaçların ağırdan alınmasıyla benim tadımı kaçırmaya başlayan transfer dönemi oluyor. orta sahaya gravenberch ismi çıkıyor mesela, ulaşabileceğimiz, realist bir sürü isim var ama sanki ille de yok artık dedirtmek için çabalıyoruz gibi. yahu iyi ve dengeli takım kuralım, niye bu büyük oynama ısrarı? bir dönemin zenit’i gibiyiz. florya’dan doğalgaz çıksa anlayacağım. o da yok ki.

Aşırı sinirlendim şu duruma ilk almamız gereken adamlardan biriydi böyle bi acemilik yapılmaz yazıklar olsun

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu rashica yangını nedir Erden Timur vizyonu çok farklı rashica seni ligde bı yerlere götürür ama Avrupa da başarı istiyorsan rashica falan bir adam ileri götürmez zaten adamın Türkiye dışında bir taliplisi de yoktu

Bokunu çıkarma Erdem Timur ya gidip alsana zamanında şu herifi.Asker adam lazım hep tembel doldu takım

Ziyech mi komedi la bu 😅😅😅😅 Teteyi neden aldınız o zaman boş boş işler aptalca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt