Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bir duyum aldım.

Transfer kapanmış. Hadi eyvallah şimdi tartışıp durun.

cengiz le fred i alınca psikolojik üstünlük bize geçti diyen gerizekalilar var bu dünya da :)

O kadar geri gitmeye gerek yok yaw

2 yil once pjanic batsuayi falan alinca da ayni triplere girdiler

0 cektiler sonra :asd:

O sezon o kadar ciddi değillerdi sanki ya ama 2 yıl üst üste şampiyonluklarda baya hepsinin dilinde "sizin devriniz bitti, artık ligin sefiri biziz" lafları dolanıyordu. Bundan sonra 5-10 yılda bir anca şampiyonluk görürsünüz falan diyorlardı ciddi ciddi :D

Abi bize 8 numara oynayan adam lazım bi tek oraya adam alsak bize yeter

Önceden transferi Ömer bayram ile kapatırdık simdi siraçhan ile kapatıyoruz. Vizyon nerden nereye düştü.

İlle pahalı ve transfer edilmesi zor adamların peşinde koşulmasından bıkkınlık geldi artık; hep garantiye yönelmek doğru bir yaklaşım gibi gelmiyor bana. Takımda yeterince tecrübeli oyuncu mevcut. Bir tane genç, bugünü ve yarını kurtaracak 6-8 bulunamıyorsa scout ekibi beslemeye filan gerek yok. Öyle 100 bine Asuncao gibi çör-çöp alınmasından bahsetmiyorum; 3-5 milyona ne fırsatlar vardır aramayı bilene, değecek adam için üzerine de çıkılır. Önce niyet olması lazım, buna dair bir emare yok...

Nee ? 8 no transferi devre arasına mı kalmış ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Guendouzi de ısınan oyuncular arasında ama sinirli 1 şekilde takılıyo :D Oyuna girerse ya galibiyeti getirir ya da Kırmızı Kart'ını görür ortası yok bence yav :D

@Can BÜYÜK Eduard Spertsyan'ı Borussia Monchengladbach'ta istiyomuş ve Ajax'a göre daha yakınmış.Ek olarak Milan da talip olmuş ama lisansı çıkarılması için oyuncu gönderilmesi gerekiyo orada da..

Nöbet sıkıcı geciyor biraz ara vereyim Siraçhan skills videosu izleyeceğim 3 dk sonra gelirim

Klasvike düsersek belki 8 no 1 hafta icinde gelebilir. Rakipimizin onlar oldugunu gören herif geliyim bende bu kücük takimi eleyelim diyebilir herhalde.

@Can BÜYÜK Eduard Spertsyan'ı Borussia Monchengladbach'ta istiyomuş ve Ajax'a göre daha yakınmış.Ek olarak Milan da talip olmuş ama lisansı çıkarılması için oyuncu gönderilmesi gerekiyo orada da..
Vallah hiç tanımıyorum bu bahsettiğin elemanı.

Ama Gladbach'ın bu yaz sergilediği transfer politikası hoşuma gidiyor. Genç ve potansiyelli topçular alıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt