Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zamanlar takim toparlanmamisti rtaş
Geçen sezon şenol bayağı bi toparladı beşiktaşı Yanılmıyorsam son 25 maçta 2 maglubiyetleri vardi, 4-5 beraberlik
Kimse rakip görmüyor bunları ama fena oynamıyorlar, üstüne talisca gelirse ciddi aday olurlar

16/17’de talisca’nin 25’e yakın gol/asisti var şampiyon oldular
17/18’de de 30’a yakın gol/asist

Ciddi rakam bunlar
Yaw tamam da sende icardi var yani talisca daha mi etkili oyuncu ondan yoo

Yaw tamam da sende icardi var yani talisca daha mi etkili oyuncu ondan yoo
Mevkiler farklı kıyaslanamaz

Talisca’ya ayrı bi zaafım var 6-7 sene önce burada olanlar da bilir. Bence gelirse ligin en verimli topcusu olur yine. Kime gelirse gelsin, bize gelse de yorumlarım degismez

Takım hazırdı Emrah onu demeye çalışıyorum

Hazır değildi filan kimse kendini kandırmasın öyle bir şey yok

Dünkü maçın olayı

Yanlış kadro seçimi ve çok yanlış değişiklikler

Net yani
antrenman yapmamış adamlar sena karşı ikili mücadelede yendiler yahu.

Mevkiler farklı kıyaslanamaz

Talisca’ya ayrı bi zaafım var 6-7 sene önce burada olanlar da bilir. Bence gelirse ligin en verimli topcusu olur yine. Kime gelirse gelsin, bize gelse de yorumlarım degismez
Tamam iyi oyuncuda kadronun geneli önemli mesela Feghouli ilk 2 sene bizi şampiyon yapan adamdı sonra piyasada gözükmedi yaşı 30 civarı Talisca nin nolursa olsun en iyi dönemi değil o zamanki bjk kadrosu da iyiydi.Bu sene bjk şampiyon olamaz ya biz oluruz ya bizden sonrada Fb olabilir.Bizim daha transferlerimiz bitmedi Erden Timur un bundan sonraki hamleleri önemli.

Screenshot_2023-08-13-10-42-52-274.webp

Sorun transferde değil. Evet sezon açılışları sıkıntılı olabilir. Sorun takım içinde gruplaşma var mı yok mu ona bakmak lazım. Kerem in birkaç pozisyonda pas ATMAMASI midemi bulandırdı. Dubais in çıkarken ki sitemi Kerem Aktürkoğlu na idi. Umarım Okan hoca ve yönetim buna el atar... Ben böyle yorumladım. Bu kadar yatırım birkaç oyuncunun eline verilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt