Volkan Sonmez
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2023
- 4.882
- 3.846
- 498
3 milyon euroya oyuncu mu verilir orada 10 asist 10 gol yapsa anca alırlar sakatlansa bişey olsa elinde patlayacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb Samet'i bile gönderirken 100 bin euronun pazarlığını yapıyo veya iyi 1 oyuncusunu ucuza koparmaya çalışıyo.Şu satış işlerini de önemsemek gerek kulüp olarak..
o parayla zaniolonun ilk taksidini ödeyecekler o yüzden 3 m euro rezillik30-35m beklediğimiz adamı 3milyona kiralıyorsak yönetim bi oturup düşünmeli.
Nelssona yaradi toparlanmis gibi. Oyuncu gitmek istiyorum diye bukadar rezil oynamaya hakki yok. Dubois'un yaptigida dogru degil. Resmen otoritesini zedeliyor. Dubois icindi o sözler yanilmiyorsam. Takim icinde bi huzursuzluk var okan hocanin yüz ifadesinde de fazla enerji yok gibi. Bir sIkIntI var. Yada biz abartiyoruz.Bir de Okan’ın dün oyuncular için giderler ifadesi rezillik.
Her maç ya birini ya herkesi ortaya atıyor iyice FT hareketlerine benzedi.
Nelsson fizikli adam, Okan çıkıp salladı diye toparlamadı yani.Nelssona yaradi toparlanmis gibi. Oyuncu gitmek istiyorum diye bukadar rezil oynamaya hakki yok. Dubois'un yaptigida dogru degil. Resmen otoritesini zedeliyor. Dubois icindi o sözler yanilmiyorsam. Takim icinde bi huzursuzluk var okan hocanin yüz ifadesinde de fazla enerji yok gibi. Bir sIkIntI var. Yada biz abartiyoruz.
Herkez sol bek istiyorduİhtiyacın yokken yabancı sol bek aldın. İhtiyacın yokken 2 tane maliyetli kanat aldın. Zanioloyuda beleşe kiralarsın gayet beklenir.
Gecen seneye oranla rezalet bir transfer dönemi.
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
en baştan öyle transfer edilmiş demek ki transferime izin vereceksiniz ben de size eninde sonunda 30 m euro getireceğimZaniolo ile ilgili umarım düşündüğüm şey olmuyordur.