Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1656FC1A-B9C9-410E-A514-B6A8F45A2B4B.webp

Sergio yu keser

Rahat olalım Erden reise güvenelim. Şurada kaldı 2/3hafta illa biri gelecektir. Kapanışı biz yapacağız ve morallerini bozacağız yeniden.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Değerli Erden Timur'a güveniyorum adam elinden gelen herşeyi yapıyor helal olsun gurur duyuyorum. Orta sahayı getireceğinden şüphem yok.

Kurumsal iletişim konusunda özellikle bu teknoloji çağında çok zayifiz yıllardır kulüp içinde iletişimle alakalı profesyonel kişiler olmalı çok zor olmasa gerek

İlle demiyorum, tek bir maçını bile izlemediğim adamın YT videolarına bakarak iddialı laflar edecek biri değilim. Ancak daha önceki transfer döneminde ismi ciddi ciddi anıldığı için profilini incelemiştim, uzaktan takibe devam ediyorum. Zaman zaman CM, 10 ve S bile oynatılmış olsa da giderek DM yi tam benimseyecek gibi görünüyor. Sadece kesici değil, dripling ve pasları da iyi görünüyor videolarda. Takımının en değerli oyuncusu ve kaptanlarından biri aynı zamanda. Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmış...

Hakkında detaylı bir çalışma yapılıp, bu veya benzer profilde bir futbolcu alınsa da mesela Paredes' ten umulan performansı verse piyango bir şey olur ki pek bir risk de söz konusu değil; tutmazsa göndermek zor olmaz...

Baskan rahmetli mustafa cengiz ya da burak elmas filan olsa tedirgin olurdum ama takimimizda futbol akli olduğunu düşünüyorum. Mümkün olan en iyisini alacaklardır.

Ona Kızınca da bize kızıyor utanmadan
Hatanı görüp özür dilemek hem insani olarak hem de oldukça erdemli bir harekettir renktaş

Herkes beceremez

Gelip düzgünce arkadaşlar kusura bakmayın kaynağım yanıldı ve sizi de yanıltmış oldum bu yüzden özür diliyorum dese kimse tepki göstermeyecek

Ama tepki gösteren millete burada diklenmeye çalışmak oldukça yakışıksız bir durum

Birazda banlanmama garantisi de etkili bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt