Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu playofun ilk maçını atlatalım hayırlısıyla müthiş 2 adam indireyeceğimzii herkes biliyor herhalde şu an yapacağımız şey tskıma destek olup şu ligdeki kayseri ve trabzon artı CL de muhtemel rakibimiz molde maçın atlatmak.. en iyi ismin geleceğinden zerre şüphem yok az kaldı arkadaşlar 1 hafta 10 gün idare edip destek olacağız!!! Yokda şuda var sezon bittiğinde bize lazım şey 8 ve 10 du:) halada o bu konuda herkes haklı ama bu isimler büyük isimler olmasa zaten alırdık bence. Demekki CL bekleniyor işte yapacak bir şey yok!!!

Kusura bakmayın, bu Melihşah’la neden bu kadar uğraşıldığını anlamıyorum. Belli ki bi yerlerden bişeyler duyuyor gelip burda paylaşıyor. Yönetim de durumu onaylamış. Beğenmiyorsun okumazsın, okuduysan inanmazsın bu kadar yani :) Sonuçta menfaat de elde etmiyo bu durumdan, gerçekten anlamsız bi muhalefet var.

Sirachan akıllıymış takıma girmenin yolu ali yiğitten geçtiğini görüp ilk onu takibe almış.

Ben kolpaşaha bilerek sallıyorum ama en ufak şikayetim yok her şeyi ciddiye alıp ciddi ciddi eleştirmek saçma.

konya yeniliyor cicaldau yedek

Sanki tek Melikşah duyum veriyor boşu bırakalım arkadaşlar ya kolpaysa inanma darlanıyorsan engelle ben tek tek hepinizle uğraşamıyorum diye yazıyorum :D birkaçını öyle yaptım ama forumda adam kalmayacak böyle giderse, yok mu ya şöyle nordsjleand filan mı ne adını yazamadığımız takımlarda geçen yıl Afrika'dan getirdikleri bir 6-8 topçu

Beklenti büyük oldugu icin en ufak bir kivilcim da yangin tayfa harekete gecebilir

Oysa orta sahamizda iyi topcular var oliviera dahil

Suan yönetim ve teknik heyetin istedigi cl icin daha iyisini almak ve iddiali duruma gelmek

Gectigimiz sezona göre sayisal bir yetersizlik yok cünkü demirbay dahil oldu takima ve güc kazandik o bölge de

Olmasa olur demiyorum ama yetersiz bir orta sahamiz yok,sadece profil olarak farkli bir oyuncu gelebilir özelikle cl seviyesi icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt