- 3 Temmuz 2012
- 139.342
- 87.831
- 5.338
macı bekliyoruz hedefimiz kupaNabıyon yalancı receb
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
macı bekliyoruz hedefimiz kupaNabıyon yalancı receb
Bahsetti mi bilmiyorum ama haber kaynağı da en fazla bir menajer filandır zaten. Erden Bey' den başka, atılan her adımdan, akıldan geçirilen her düşünceden haberdar olabilecek bir insan olamaz ki o da bitmemiş işlerin sosyal medyada konuşulmasından en çok şikayet eden kişidir...Tamamen uydurma olsa moderasyon izin vermezdi, vermez. T.şşak malzemesi arıyor millet...Kusura bakmayın, bu Melihşah’la neden bu kadar uğraşıldığını anlamıyorum. Belli ki bi yerlerden bişeyler duyuyor gelip burda paylaşıyor. Yönetim de durumu onaylamış. Beğenmiyorsun okumazsın, okuduysan inanmazsın bu kadar yaniSonuçta menfaat de elde etmiyo bu durumdan, gerçekten anlamsız bi muhalefet var.
Kusura bakmayın, bu Melihşah’la neden bu kadar uğraşıldığını anlamıyorum. Belli ki bi yerlerden bişeyler duyuyor gelip burda paylaşıyor. Yönetim de durumu onaylamış. Beğenmiyorsun okumazsın, okuduysan inanmazsın bu kadar yaniSonuçta menfaat de elde etmiyo bu durumdan, gerçekten anlamsız bi muhalefet var.
Sanki tek Melikşah duyum veriyor boşu bırakalım arkadaşlar ya kolpaysa inanma darlanıyorsan engelle ben tek tek hepinizle uğraşamıyorum diye yazıyorumbirkaçını öyle yaptım ama forumda adam kalmayacak böyle giderse, yok mu ya şöyle nordsjleand filan mı ne adını yazamadığımız takımlarda geçen yıl Afrika'dan getirdikleri bir 6-8 topçu
Zahanın kap bildiriminin yapıldığı gün forumda değil miydin üstatKusura bakmayın, bu Melihşah’la neden bu kadar uğraşıldığını anlamıyorum. Belli ki bi yerlerden bişeyler duyuyor gelip burda paylaşıyor. Yönetim de durumu onaylamış. Beğenmiyorsun okumazsın, okuduysan inanmazsın bu kadar yaniSonuçta menfaat de elde etmiyo bu durumdan, gerçekten anlamsız bi muhalefet var.
Duymalısın...Duyumcu olmak istiyorum ne yapmalıyım?
Bizim yerli hocalara has birsey heralde bu, terimde öyleydi, oyuncu hazir gelse bile oynatmiyorlar. Olmayan forma adaleti bozulur diye mi acaba?Kane bayern'in maç kadrosunda, adam dün Almanya'ya indi. Biz bir oyuncu aldığımızda 2 hafta sonra mac kadrosuna giriyor 1 ay sonra 11 başlıyor 3 ay sonra form tutmaya başlıyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Twitterın var mı ? Eğer cevabın evetse kolpa haberleri takip ederek başla. Biriktirdiğin haberleri son pürüzler halledeliyor, eşi ikna edilmeye çalışılıyor, oyuncu kulubüne rest cekti gibi süslü ve yuvarlak cumlelerle süsle ve servis et. Tebrikler artık duyumcusunDuyumcu olmak istiyorum ne yapmalıyım?
Bol keseden sallaDuyumcu olmak istiyorum ne yapmalıyım?
Ailemizin duyumcusu.@Melikşah Aydoğan sen kimsin. Samimi soruyorum bilmiyorum forumda yeniyim
Kane bayern'in maç kadrosunda, adam dün Almanya'ya indi. Biz bir oyuncu aldığımızda 2 hafta sonra mac kadrosuna giriyor 1 ay sonra 11 başlıyor 3 ay sonra form tutmaya başlıyor
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Duyumcu olmak istiyorum ne yapmalıyım?
Nedeni belli, bizim transferlerin hemen hemen hepsi kulübünde istenmeyen, kadro dışı kalmış adamlar ya da sözleşmesi bitmiş adamlar. O yüzden kamp görmüyorlar, icardi angelino zaha hiçbiri kamp görmedi
İcardi ve Angelinho kadro dışı değillerdi ki? Kadro da düşünülmeyen isimlerdi.
Zaha serbest idi o neyse de diğerleri öyle değildi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam isterse tamamen kafadan sallasın, çok mu önemli bilemedim bir iki okurum baktım doğru çıkmıyor görmezden gelirimZahanın kap bildiriminin yapıldığı gün forumda değil miydin üstat
Kerem demirbay da mi öyleNedeni belli, bizim transferlerin hemen hemen hepsi kulübünde istenmeyen, kadro dışı kalmış adamlar ya da sözleşmesi bitmiş adamlar. O yüzden kamp görmüyorlar, icardi angelino zaha hiçbiri kamp görmedi