Transfer Nöbeti #14 | 2023 Yaz Arşiv

Sergio Ramos

• Alınmalı

Oy: 94 49,0%
  • Alınmamalı

Oy: 52 27,1%
  • Nelsson satılırsa alınmalı

Oy: 46 24,0%

• Kullanılan toplam oy
    192
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan, Zaniolo ve Lucas hakkında konuştu mu basın toplantısında?

Okan Buruk: "Icardi son maçta 15 dakika oynadı. Bugün süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Torreira'yı da değerlendirmek istiyoruz. Angelino'nun sakatlığı vardı. Zaniolo ve Midtsjö'nün de sakatlığı var. Onun dışında hazırız."

Maç öncesi bunu dedi

maç sonu:

Okan Buruk: "Çok fazla geç gelen oyuncularımız var. Ama her şeye rağmen kazanmamız gerekiyordu. Torreira'yı yaklaşık altı haftadır kullanamıyoruz, bizim için önemli oyuncularımızdan biri. Icardi çok geç katıldı, sakatlık olamaması için dikkat ediyoruz."

okan istiyor

sn erden timur alıyor arkadaşlar

erdenin kafasına göre kadro kuracagını sanmıyorum
Adam iddaa flan maçı sattığımızı söylemiş hala şutlanmamış. Denizci Ahmet kolpa'dan şutlandı Sergen astrolomanyaklıgından şutlandı ama bu kuş herif burada hala adalet istiyorum adalet !

Bu transfer döneminde Erdem Timur’un ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Mantığı kenara koyup işi şova dönüştürdü. Fenerin yaptığı saçmalıkları yaptı. Bu paraların arkasında farklı şeyler çıkabilir. Gs camiasının uyanık olması lazım. Torera’nın yanına sağlam bir 8 alıp işi bitirecekken iş nerelere geldi.

Oyuncular butun takımlara öneriliyor kim alırsa işte. Zahayla teteyi biz aldik fredi fener aldı. Zanyolayi da fenere önermişlerdi biz almıştık.
Iyi de transfer zaten boyle birsey. Bizim kulubun transfer listesine konmamis bir oyuncuyu Avrupa kuluplerinden bonservis ile alacak finansal gucumuz yok. Transfer listesine konan adamin menejeri de oyuncusunu pazarlar.

Tek ekstra yapabilecegimiz scout transferi ancak Erden Timur o ise pek su an icin inanmiyor gibi.

hocanın max 3-4 haftalık kredisi var

caner kardeş benimle dalga geçiyordu okana karşı çevremdeçoğu kişinin güvensizliği var dedim diye

bu maçdan sonra görmüştür kredisini

millet salak değil
herhangibi biri olaydı şurada çok daha ağır ifadeler kullanılırdı

zaten erden timur okan hocayı istemiyordu
metin öztürkün diretmesiyle oldu

şu süreçte tek temennim clye kalmak

ben erden timurun okan hocadan memnun olduğunu hiç sanmıyorum

Okan Buruk: "Icardi son maçta 15 dakika oynadı. Bugün süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Torreira'yı da değerlendirmek istiyoruz. Angelino'nun sakatlığı vardı. Zaniolo ve Midtsjö'nün de sakatlığı var. Onun dışında hazırız."

Maç öncesi bunu dedi

maç sonu:

Okan Buruk: "Çok fazla geç gelen oyuncularımız var. Ama her şeye rağmen kazanmamız gerekiyordu. Torreira'yı yaklaşık altı haftadır kullanamıyoruz, bizim için önemli oyuncularımızdan biri. Icardi çok geç katıldı, sakatlık olamaması için dikkat ediyoruz."
Keşke bi muhabir “hocam bugün sahadaki oyuncuların 10 tanesi geçen senedendi sadece bakambu vardı, bu organizasyon eksikliği normal mi?” diye sormayı akıl etseydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt